GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
zastanawiam sie nad podobną klatką ale bez Xbara. i tak dobry fant ;d zostaje polerka czy leci w jakis kolor ?
Mój Golf tutaj
GoNzO !!!, nie przestajesz mnie zaskakiwać
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Na razie to w środku nic się nie zmieniło, zbieram tylko graty. Za 2 tygodnie rozbieram cały środek i zabieram się za montowanie wszystkiego. A na razie czekam jeszcze za paroma detalami do środka.Gumiś 89 pisze:Roboty w środku auta widać idą równie na bogato
Tylko i wyłącznie polerka, ogólnie to klatka jest chyba chromowana, tylko trzeba ją wyczyścić i przelecieć jakimś mleczkiem polerski bo 3 lata leżała w garażu.darrrrekdaro pisze: zostaje polerka czy leci w jakis kolor ?
Hehe, a w głowie już kolejne pomysły siedząlogo1024 pisze:GoNzO !!!, nie przestajesz mnie zaskakiwać
Z kaltką wyskoczyłeś,to pasażerów już nie powozisz
Dobrze jest a będzie jeszcze lepiej...pozdrawiam
Dobrze jest a będzie jeszcze lepiej...pozdrawiam
Byłe mk4 i BMW- viewtopic.php?f=89&t=382399" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
Sandorr, w ciągu dwóch ostatnich lat pamiętam tylko dwie sytuacje gdzie jechali pasażerowie z tyłu więc to nie problem
- mateuszTDI
- Mały gagatek
śledzę uważnie twój temat i chyba pójdę twoimi śladami tylko zastanawia mnie jedna rzecz, ile wyciągnąłeś z silnika na tym osprzęcie bo praktycznie to samo chce wrzucac turbo i ic g60
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=600121" onclick="window.open(this.href);return false;
Ile wyjdzie PS będę wiedział w najbliższych tygodniach bo auto idzie na strojenie, myślę że w przedziale 195-215KM będzie i 400+NM
Tylko czy jest sens tej mocy w tym aucie, z tym zawiasem i na tym kole? Wydaje mi sie, ze moc bedzie wykorzystywana w malym % procenie.
Mnie też ciekawi jak air będzie się zachowywał przy przyspieszeniu.. Ale można się mylić
GORAJ, a co to pierwsze auto na air ktore bedzie w miare jechalo?
A dlaczego mam nie wykorzystać takiej mocy, przecież 200KM w takim golfie to nie aż tak dużo. Poza tym też nie robi się takiej mocy żeby cały czas jeździć z pedałem gazu w podłodze
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
lecisz kompleksowo, lubię to
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;