20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Moderator: G0 Karcio
Zużyłeś 4 rolki tej maty GMS do zera?
Jedna rolka po 3,5m?
Jedna rolka po 3,5m?
VW Golf MK3 Variant 1.8 GL 1993r. Sprzedany.
VW Passat 3BG Variant 1.9 AVF 2002r. Skradziony.
VW Golf MK3 Variant 2.0 1996r. <3 @ 20VT
VW Golf MK3 Syncro 1.9t 1996r. <3 @ 24V
Re: 20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Adi oklejał wszysto kazdy element,wiec poszło tego trochę.henio098 pisze:Zużyłeś 4 rolki tej maty GMS do zera?
Jedna rolka po 3,5m?
Widać właśnie na zdjęciu ale żeby aż 14 metrów
A ja do siebie gdzieś połowę z tego liczyłem i widzę, że trzeba to będzie przemyśleć.
A ja do siebie gdzieś połowę z tego liczyłem i widzę, że trzeba to będzie przemyśleć.
VW Golf MK3 Variant 1.8 GL 1993r. Sprzedany.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Dajecie do tego nową wełnę na wygłuszenie podłogi ?J.B.S. pisze:Adi oklejał wszysto kazdy element,wiec poszło tego trochę.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
AraL silnik jest pomalowany w dużo jaśniejszy kolor, sam sobaczysz jak silnik będzie w komorze.
henio098 No poszło 3,5 rolki ale jeszcze drzwi mi jeszcze zostało wygłuszyć.
Też zakładałem że jak kupie 3 rolki to mi zostanie a tu już można powiedzieć ze 4 poszły i dachu nie dotykałem.
henio098 No poszło 3,5 rolki ale jeszcze drzwi mi jeszcze zostało wygłuszyć.
Też zakładałem że jak kupie 3 rolki to mi zostanie a tu już można powiedzieć ze 4 poszły i dachu nie dotykałem.
Te oryginalne filce jakie miąłem w samochodzie są jak nowe i je raczej zostawię.rysiektr pisze:Dajecie do tego nową wełnę na wygłuszenie podłogi ?
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja bym dołożył dodatkowo pod tylną kanapę i pod tylne boczki tak, aby okryć nadkola, żeby wytłumić hałas z kół tylnychBaran. pisze:Te oryginalne filce jakie miąłem w samochodzie są jak nowe i je raczej zostawię.
W tylnych boczkach były styropianowe wyciszenie, ale pomysł dobry z dodatkowym filcem.rysiektr pisze:ja bym dołożył dodatkowo pod tylną kanapę i pod tylne boczki tak, aby okryć nadkola, żeby wytłumić hałas z kół tylnych
Weekend upłyną pod znakiem dobrych prac, najpierw zamontowaliśmy bak i poprowadziliśmy nowe przewody benzynowe oraz filtr.
Mocowania od baku zostały obłożone skórą
Później wrzuciliśmy złożony silnik do komory.
Półosie zostały rozebrane, wsadzone nowe gumy i wyczyszczone przeguby.
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Przednią poduszkę silnika źle założyliście, tymi małymi ząbkami powinna być w łapie silnika.
Osłony rozrządu jednak nie zakładasz ? Belkę malujecie ?
Osłony rozrządu jednak nie zakładasz ? Belkę malujecie ?
Na bogato widzeBaran. pisze:Mocowania od baku zostały obłożone skórą
Podoba mi się dobranie koloru silnika do budy, pasuje to do siebie
Tylko ta belka razi w oczy, ale mam nadzieje, że założona jest tylko na sztuke, by auto mogło się przemieszczać
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
Przednia lapa jest na sztuke bo nie mam jeszcze rozrusznika poskladanego. Wiec sie to poprawi. Co do belki tylnej to jest na sztuke zalozona z onnego golfa zeby stal na kolach, kilka stron wczesniej jest zdjecie pomalowanej belki i poskladanej na poliuretach, tak wiec staram sie robic wszystko co tylko sie da zrobic.
bardzo fajny golf i ciekawy projekt, powodzenia w modach
Mój projekt Golf MK2
viewtopic.php?f=87&t=532415
viewtopic.php?f=87&t=532415
A co to za kółeczka?
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Baran., nie bylo mnie tu w hu.. czasu i poprostu mnie wrylo...
Amerykancki TDi GT by CZEsŁaW
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=380877
US_RECARO-CC_MINI 17"_VF_TDi_GT_LB5R_FALTDACH
brateq Jakie kółeczka ? te na aucie ?to takie na chwile by golf miał na czym stać i nie są moje.
czeslaw87 Dzięki robiłem co mogę żeby szybko nim wyjechać ale zobaczymy czy uda się w tym roku czy też nie.
Stwierdziłem że trzeba przerobić aira żeby był szybszy oraz żadko się zadżało że jeździłem podniesionym to zmieniłem poduszki z 3 na 2 bałwankowe.
Chłodnice od klimy przerobiłem żeby wychodziła w podszybiu a nie ścianie grodziowej.
No i po 2 latach dzięki JBS został naprawiony rozrusznik, a raczej wszystko wymienione na nowe i złożone, także dzięki Darek
Do tego został zamontowany w silniku łapy zamontowane odpowiednio i zacząłem prowadzić elektrykę.
czeslaw87 Dzięki robiłem co mogę żeby szybko nim wyjechać ale zobaczymy czy uda się w tym roku czy też nie.
Stwierdziłem że trzeba przerobić aira żeby był szybszy oraz żadko się zadżało że jeździłem podniesionym to zmieniłem poduszki z 3 na 2 bałwankowe.
Chłodnice od klimy przerobiłem żeby wychodziła w podszybiu a nie ścianie grodziowej.
No i po 2 latach dzięki JBS został naprawiony rozrusznik, a raczej wszystko wymienione na nowe i złożone, także dzięki Darek
Do tego został zamontowany w silniku łapy zamontowane odpowiednio i zacząłem prowadzić elektrykę.