Golf mk2 wg. Michała - ARL 315KM/615Nm + CLIMATRONIC i inne wodotryski.
Moderator: G0 Karcio
Golf drugi Michała-1,9 GTD/AAZ-191PSów i 325Niutonów
Jak znam Michała, to w powietrze się bawił nie będzie Air jest fajny do turlawek, a nie do takich potworów Jechałem na fotelu pasażera przed swapem na AAZ i fotel chciał mnie zjeść. Po swapie nie było mi dane załapać się na jazdę testową, ale na pewno to rwie asfalt
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Tutaj to tylko syncro potrzeba i jakiś gwint ale żeby nie było za nisko, bo w mk2 mi to jakoś nie podchodzi.
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Michale, robi mnie okropnie teraz ten Golf... Zawsze kibicowałem Ci i już na samym początku mojego śledzenia tego tematu, właśnie tak sobie go wyobrażałem, jak na poprzedniej stronie MontanaGrun, to najlepszy kolor do mk2, koła wpasowały się idealnie, a front na dwa oka, dopełnia wszystkiego. Śmierdzi klasą na kilometr. Co tu dużo gadać - masa pracy, która w 100% poszła w dobrą stronę
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
Auto dopiero na zywo wygląda dobry wybór z tym kołem!!
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Dzięki chłopaki Nawet nie wiedziałem,że coś tutaj się dzieje....
Jeszcze muszę popracować nad wyglądem.Muszę pobawić się z regulacją przednich błotników,względem zderzaka,bo szczeliny są za szerokie,drzwi myślę zmienić,bo mają luzy na zawiasach,a i wyglądem nie grzeszą.Mam takowe,tylko polakierować,zmienić i uzbroić.
Druga sprawa,to chłodnica oleju.Muszę koniecznie takową zamontować,bo latem nie ma mowy o masowaniu pedału gazu.Temperatura rośnie niesamowicie szybko.Kolega obiecał mi chłodniczkę od Audi 80 w dieslu razem z podstawą filtra oleju,więc coś tam ugram i może wreszcie zacznę brać udział w jakiś wyścigach na ćwiartkę
Zaślepkę też muszę zorganizować do koła
Jeszcze muszę popracować nad wyglądem.Muszę pobawić się z regulacją przednich błotników,względem zderzaka,bo szczeliny są za szerokie,drzwi myślę zmienić,bo mają luzy na zawiasach,a i wyglądem nie grzeszą.Mam takowe,tylko polakierować,zmienić i uzbroić.
Druga sprawa,to chłodnica oleju.Muszę koniecznie takową zamontować,bo latem nie ma mowy o masowaniu pedału gazu.Temperatura rośnie niesamowicie szybko.Kolega obiecał mi chłodniczkę od Audi 80 w dieslu razem z podstawą filtra oleju,więc coś tam ugram i może wreszcie zacznę brać udział w jakiś wyścigach na ćwiartkę
Zaślepkę też muszę zorganizować do koła
- DzigiGTI
- Special Edition
- Kontakt:
Tyto masz bajkę Michał,u mnie to kaplica ze szparami,frontem..nic nie siedzi tak jak powinno....o zderzakach już nie wspomnę jeśli Golfu mnie zostanie,,to odwiedzi Cię bankowo jak pozbieram graty i tak jak się zgadywaliśmy leci do Senatorium na Leżajsk
Chłodnica oleju nie rozwiąże tego problemu w 100% Taki urok AAZ że lubi się grzaćMichał_1977 pisze:Druga sprawa,to chłodnica oleju.Muszę koniecznie takową zamontować,bo latem nie ma mowy o masowaniu pedału gazu.Temperatura rośnie niesamowicie szybko
Chłodniczka oleju da dużą poprawe na pewno.. czym większa tym lepiej.. podstawka najlepiej z termostatem zeby zimą nie było problemów z nagrzaniem motoru, albo po prostu zwykla podstawka i demontaż chłodnicy na okres zimowy a węże połączyć ze sobą w obieg
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
- wojtekgrzybek
- Nowicjusz
Powitac
W koncu zarejestrowalem sie na tym forum. Golfik bardzo czesto widywany w Lezajsku i bardzo sie podoba Pozdrawiam
W koncu zarejestrowalem sie na tym forum. Golfik bardzo czesto widywany w Lezajsku i bardzo sie podoba Pozdrawiam
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Witajwojtekgrzybek pisze:Powitac
Coś kojarzę.Zdaje się,że mrugałeś mi kiedyś awaryjnymi,a ja nie skumałem o co chodzi...wojtekgrzybek pisze:Opel Astra F Cabrio
Pozdro
- wojtekgrzybek
- Nowicjusz
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Witki
Od jakiegoś czasu,może dłuższego,może krótszego (nie pamiętam,z resztą Was zapewne to i tak guzik obchodzi),wstrętny szyber popuszczał mi wodę do środeczka
Wnerwiało mnie to coraz bardziej,bo ostatnio wystarczyło,że nie schowałem go do środka,tylko stał przez noc pod chmurką,siadła rosa i już kropelki kapały Michasiowi po łysince
Niczym lis,wpadłem na chytry pomysł,czyli-upiekę 3 kury na jednym ogniu
Teraz wiem,że to 4,ale trudno...jedna niechciana
Pierwsza,to wspomniany szyber-wymiana,
Druga-czarne słupki C,słoneczniki i listewka-wymiana,
Trzecia-podsufitka.Przyszedł materiał,więc oklejamy
Najpierw mocną taśmą musiałem wzmocnić nieco na pęknięciach.Stare są dobre tylko skrzypce i wino,więc 23-letnia podsufitka miała prawo.
Następnie odtłuszczanie i oklejanie
Teraz pozostało ładnie powycinać skalpelem otwory na słoneczniki,lusterko,cykorłapki i takie tam.
Jak na pierwsze moje oklejanie,to i tak nieźle wyszło
Czwarta (ta niechciana)-muszę polakierować dach....
Od jakiegoś czasu,może dłuższego,może krótszego (nie pamiętam,z resztą Was zapewne to i tak guzik obchodzi),wstrętny szyber popuszczał mi wodę do środeczka
Wnerwiało mnie to coraz bardziej,bo ostatnio wystarczyło,że nie schowałem go do środka,tylko stał przez noc pod chmurką,siadła rosa i już kropelki kapały Michasiowi po łysince
Niczym lis,wpadłem na chytry pomysł,czyli-upiekę 3 kury na jednym ogniu
Teraz wiem,że to 4,ale trudno...jedna niechciana
Pierwsza,to wspomniany szyber-wymiana,
Druga-czarne słupki C,słoneczniki i listewka-wymiana,
Trzecia-podsufitka.Przyszedł materiał,więc oklejamy
Najpierw mocną taśmą musiałem wzmocnić nieco na pęknięciach.Stare są dobre tylko skrzypce i wino,więc 23-letnia podsufitka miała prawo.
Następnie odtłuszczanie i oklejanie
Teraz pozostało ładnie powycinać skalpelem otwory na słoneczniki,lusterko,cykorłapki i takie tam.
Jak na pierwsze moje oklejanie,to i tak nieźle wyszło
Czwarta (ta niechciana)-muszę polakierować dach....