[Mk5 .:R32 Turbo] 7xxKM/8xxNm - złosiowy potwoRek
Moderator: G0 Karcio
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
[Mk5 .:R32 Turbo] 630KM/700Nm - złosiowy potwoRek
Ale wy nerwowo reagujecie na krytykę nie wszystko co drogie musi się wszystkim podobać wygląd kwestia gustu ale dla mnie obecne stanowczo bardziej mi się podobają niż poprzednie
Re: [Mk5 .:R32 Turbo] 630KM/700Nm - złosiowy potwoRek
boris_kafarrow pisze:Koło kwestia gustu, chociaż dla mnie do takiego auta pasowało by takie koło BBS CK
to jest bbs CH
a co do RX-R to nie musi sie to podobac nam tylko wlascicielowi
Nie lubię jak ktoś narzeka na MOJE felgi i MOJĄ kobietę, tyle w temacie.
Zmieńmy temat - dzięki Angeli Merkel i jej niemieckim przepisom powstało coś takiego:
[youtube][/youtube]
Zmieńmy temat - dzięki Angeli Merkel i jej niemieckim przepisom powstało coś takiego:
[youtube][/youtube]
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
zlos, szacunek, gratulacje ! A jak wyglądały obroty przy v-max ? bo na filmiku nie widać ?
No co tu dużo mówić... Nie ma co, bo zatyka Pogratulować i pokłonić się nisko - tyle w temacie
- kamill1991
- Gadatliwa bestia
Jest sytozlos pisze:mam wypasione, duże czoło - mógłbymmiskieusz pisze:na czole zapewne...
ale lubię 2 literki, miałem i jakoś mleka nie tankowałem
Na razie foty - robione młotkiem, sorki za jakość.
Filmik w obróbce:
zlos, masakra z tym filmikiem !
kat jakich mało, rozumiem, że udało się ujarzmić skrzynię
kat jakich mało, rozumiem, że udało się ujarzmić skrzynię
Dzięki.Gapa006 pisze:zlos, szacunek, gratulacje ! A jak wyglądały obroty przy v-max ? bo na filmiku nie widać ?
Nie doszedłem do Vmax, skończyłem na 7. biegu sporo przed 7.000 rpm, a mogłem dociągnąć do 7.250 rpm
Oj tam, kłaniać się? Piwko na zlocie wypićSylVWia pisze:Pogratulować i pokłonić się nisko
Jak widzisz lata już na nowej skrzyni.miskieusz pisze:rozumiem, że udało się ujarzmić skrzynię
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
gdyby nie dekiel..to faktycznie ładny chinolzlos pisze:BBS RX-R pod Chińczyka? W dupie byłeś i tyle widziałeś...GTI2007 pisze:Stare OZ były najlepsze , te felgi podjeżdżają pod Chińczyka..
Life's simple. You make choices and don't look back.
Gratulacje, projekt top wiem że się czepiam ale popraw literówke na końcu filmu bo jest 603ps a turbo dmucha jak u mnie w serii 1.25 bara czyli jest jeszcze potencjał
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Kusząca propozycjazlos pisze:Oj tam, kłaniać się? Piwko na zlocie wypićSylVWia pisze:Pogratulować i pokłonić się nisko
Felgi bardzo fajne. Tu na forum jak nie ma 10cm dystansu i naciągu takiego, że mogła by wejść tak jeszcze jedna opona na felge to jest słabo
Albo Stance albo Performance Ja jedynie widziałbym te czarne wstawki na srebrno albo srebrne wstawki na czarno. Na żywo na pewno ineczej to wszystko wygląda.
>300km/h w golfie...
Albo Stance albo Performance Ja jedynie widziałbym te czarne wstawki na srebrno albo srebrne wstawki na czarno. Na żywo na pewno ineczej to wszystko wygląda.
>300km/h w golfie...
W czasie wojny nam niemce budowali autostrady, ale że teraz też to nie wiedziałemzlos pisze:Zmieńmy temat - dzięki Angeli Merkel i jej niemieckim przepisom powstało coś takiego:
[youtube][/youtube]
Nie, CK. Kolega dobrze napisał.Robsonnnn pisze:to jest bbs CH