ogarniam powoli, i dopisuje nowości. Jeszcze zdjęcia muszę na inny serwer przenieśćStalu pisze:1 strona dalej nie ogarnięta
A tym czasem film całkiem inny niż ten na który czeka każdy ciekawy jak to jedzie
[youtube][/youtube]
Moderator: G0 Karcio
ogarniam powoli, i dopisuje nowości. Jeszcze zdjęcia muszę na inny serwer przenieśćStalu pisze:1 strona dalej nie ogarnięta
dokładnie tak.maxgt pisze:czyli będzie nowy lakier
powstało tak bo tak mi się przyśniło jednej nocy a miało być co innego Kompresor został wyciszony bo miny wystraszonych przechodniów wogóle mnie nie cieszyły. Wydech jest cichy również. Auto nie brzmi a napędza się całkiem dobrze choć wiadomo że apetyt rośnie i takie tamBARANMC1 pisze:W normalnym przypadku był marudził ze musi być VR6 Turbo bla bla bla ale fajne jest to powstają tez takie projekty inne niż wszystkie jako ze sam posiadam ,,wóz ,, doładowany kompresorem to stwierdzam ze u Ciebie to mega świszczy hehe i napewno zwraca na siebie uwage .
W dniu w którym auto idzie do lakiernik mija równe 8 lat posiadania. Patrząc wstecz jak pierwszy raz tym grzebnietym RP się przejechałem myślałem jest moc. Mocy nie było oczywiście ale auto masa własna nadrabia dużo. Teraz co więcej boostu to po 2 przejażdżka czuje ze to nie jedzie. Ogladam film z przyspieszeniem i widze jakby seryjne KR. Podsumowując nigdy nie jest tyle ile by mogło być. Jeździłem seryjna M6,gt500, rs6 i te auta juz seryjne uderzają w plecy.herbiasty pisze:Mega power
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 96 gości