[A2] Jetta 3.2 V6 4motion - TheBiSHoP
Moderator: G0 Karcio
Bardzo mi sie podobała fotorelacja z wstawienia haldexa. Dodaje motywacji
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
Konkret Projekt. Bishop jest znany na pomorzu z mega projektow i bardzo dobry elektryk Sam malowales ?
[IMG]http://images78.fotosik.pl/597/c4dd2f708090b045m.jpg[/IMG]
O malowaniu wszystko jest w temacie
Tylna kanapa z A5 z kompletu od foteli odleżała już ustawowy czas więc została wkońcu zamontowana
Tylna kanapa z A5 z kompletu od foteli odleżała już ustawowy czas więc została wkońcu zamontowana
- dejwis_wwo
- Nowicjusz
Ostatnio przyszły opony Pirelli P Zero Nero 205/40ZR17 do tego 2 miesiącach czekania brakujące elementy do felg.
Skręciłem wszystko do kupy, ale coś poszło nie tak z kolorem. Generalnie miał być złoty. Wybrałem wzornik ale po pomalowaniu wyszło coś mocno innego niż miałem w głowie. Łudziłem się, że po skręceniu i założeniu na auto jakoś to się zgra ale jednak nie =]. Trzeba będzie to przemalować, ale raczej nie teraz.
Skręciłem wszystko do kupy, ale coś poszło nie tak z kolorem. Generalnie miał być złoty. Wybrałem wzornik ale po pomalowaniu wyszło coś mocno innego niż miałem w głowie. Łudziłem się, że po skręceniu i założeniu na auto jakoś to się zgra ale jednak nie =]. Trzeba będzie to przemalować, ale raczej nie teraz.
Myślałem, że wytrwam z tym kolorem do zimy, ale jednak tak nie mogłem na to patrzeć, poszła szybka akcja i kolor został naprawiowy.
siemanko pytanie mam czy przerabiasz liczniki mk2 pod 6 cylindrów bo doszły mnie słuchy ze tylko ty to ogarniesz ?
Wysokość zostaje taka czy jeszcze będziesz coś opuszczał w dół ? z tym kolorem kół dużo lepiej
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana..
Zostaje tak jak jest
Zeby poprawić sobie humor w jesienną pluchę dokończyłem drobiazgi związane z multimediami w aucie.
Przy składaniu auta, miejsce wkładki zamka w tylnej klapie zajęła kamera cofania.
Musiała odczekać swój urzędowy czas i w końcu została uruchomiona
Wraz z nią założone zostało wejście AUX-In oraz Tuner DVB-T z odtwarzaczem USB.
Do kompletu doszedł także moduł Bluetooth w wersji High z książką telefoniczą itp.
Zeby poprawić sobie humor w jesienną pluchę dokończyłem drobiazgi związane z multimediami w aucie.
Przy składaniu auta, miejsce wkładki zamka w tylnej klapie zajęła kamera cofania.
Musiała odczekać swój urzędowy czas i w końcu została uruchomiona
Wraz z nią założone zostało wejście AUX-In oraz Tuner DVB-T z odtwarzaczem USB.
Do kompletu doszedł także moduł Bluetooth w wersji High z książką telefoniczą itp.
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Ja w moim przy skrzyni 6b zostawilem orginalna galke 5b tak dla niepoznaki Na co te wodotryski. Kup se cc 3.6 tam to jest w seri
mk2 gti 2.0 16Vsc 4Motion viewtopic.php?f=160&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Just like It https://www.facebook.com/VW-Golf-Mk2-GT ... 101982262/" onclick="window.open(this.href);return false;
Deska jest poprostu z Octavi. VRS nie ma nic innego niż zwykła.
Jakbym chciał CC to za to ile ona kosztowała kupiłbym sobie takie dwa.
Jetta w nagrodę za przejechanie pierwszych 20000 km otrzymała nową nawigację. RNS-E został zastąpiony RNS-E PU LED.
Jakbym chciał CC to za to ile ona kosztowała kupiłbym sobie takie dwa.
Jetta w nagrodę za przejechanie pierwszych 20000 km otrzymała nową nawigację. RNS-E został zastąpiony RNS-E PU LED.
Podziwiam Twój niekończący się zapał do pracy. Gratuluję wykonanej roboty, robisz to naprawdę świetnie!