Przede wszystkim to Tobie i tym "szyszkom" przydaloby sie wiecej pokory..milek085 pisze: ↑czw maja 24, 2018 06:13Co do mojego MK2....dostaje sie na Vag Event, Raceismy itp , mam ogarniete auto ( nie robię swapa , zostaje przy OEM RP ) i co to nie jest PROJEKT!? Kisze się od początku w dziale MK2 ... W sumie to mi to wisi ale według Mnie i innych SZYSZEK ze świata tuningowego , to mam całkiem niezły PROJEKT! ( bez ciśnień! Ogólnie )
Tornadorot GTI 88r
Moderator: G0 Karcio
Re: Tornadorot GTI 88r
Re: Tornadorot GTI 88r
Yhymmm!kkkacper pisze: ↑pt maja 25, 2018 08:07Przede wszystkim to Tobie i tym "szyszkom" przydaloby sie wiecej pokory..milek085 pisze: ↑czw maja 24, 2018 06:13Co do mojego MK2....dostaje sie na Vag Event, Raceismy itp , mam ogarniete auto ( nie robię swapa , zostaje przy OEM RP ) i co to nie jest PROJEKT!? Kisze się od początku w dziale MK2 ... W sumie to mi to wisi ale według Mnie i innych SZYSZEK ze świata tuningowego , to mam całkiem niezły PROJEKT! ( bez ciśnień! Ogólnie )