'I' oczywiscie bedzie czerwone??Apsik pisze:.ostatnio zakupiłem
Dzialaj mistrzu dzialaj bo wszyscy sie niecierpliwia...
Moderator: G0 Karcio
'I' oczywiscie bedzie czerwone??Apsik pisze:.ostatnio zakupiłem
Zainteresowani mogą poczytać tutaj: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=64226&start=25grzaneczka997 pisze:dzisiaj niestety chyba nie bedzie takich milaych informacji o autku
No cóż ... jak sie pobrudzi to sie wyczyściTheGwiazdor pisze:A miał być codziennowóz...żal będzie wyprowadzać z garażu w złą pogodę.
trabirider pisze:z niecodziennymi osiagami
No właśnie ... jak to powiedziec ... zdołowany regeneracją za 800zł zakupiłem to (jutro ma być u mnie wiec bede montował):marcinoGTI pisze:Z tego co widzialem po fotkach to jest to K03
Jestem żywotnie zainteresowany tym FAQ. Rozumiem, że stabilizator ma pójść na tył.Apsik pisze:
... Zastanawiam się czy nie zrobić FAQ na temat zamiany bębnów na zaciski (MK4/Passat) i wstawienie stabilizatora. Co Wy na to?? [FAQ o regeneracji gwintu zrobię napewno]
jeszcze sie pytasz?? Nareszcie jakies foty... a co to za turbine kupiles bo sie nie znamApsik pisze:PS. Zastanawiam się czy nie zrobić FAQ na temat zamiany bębnów na zaciski (MK4/Passat) i wstawienie stabilizatora. Co Wy na to?? [FAQ o regeneracji gwintu zrobię napewno]
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 71 gości