szocik88 pisze:jeździłem s3 2002 rok 210 km jakos mnie to nie zauroczyło wiec ja mam inny pogląd, ja wole diezla Ty wolisz benzyne proste. AAA i jedna najwazniejsza rzecz kolego
Sebek, ja nie chce auta na wyscigi wiec mi tutaj nie mów o jakiejś 1/4 mili. auto ma być do normalnej jazdy a przy okazji mam mieć cos pod pedałem. Po co mi benzyna która chla benzyny 15 litrów jak mam diezla który spali 10 litrów a bedzie jezdzil tak samo. I nie kozacz że masz jakis staż bo to nie ma nic do tego. Pozdrawiam
czy ty widzisz sam co piszesz?? Bo juz nie moge...
wyjezdzasz z dieslami ktore objezdzaja r32!!! To ci pisalem postaw seria vs. seria, potem postaw ten swoj wymodzony turbognojek vs. r32 po modach.
Co ty mi wyjezdzasz z S3?? czy to wyznacznik klasy hot hatch?? Skoro cie niezauroczylo to musisz miec naprawde mocnego diesla...tylko mi nie mow ze twoj seryjny tdi jezdzi jak S3 bo nie uwierze..kolejny raz probujesz do seryjnych aut porownywac modzone.
Gdzie ja napisalem ze wole benzyne?? Ci pisalem ze sam TDI jezdze. Po porstu dieselowi daleko do turbobenzyny.
Diesel nie bedzie jezdzil tak samo..powtarzam ci to chyba z 3ci raz !!!
Skoro nie mowisz o wyjazdach na tor itd... to po ci ci mocne auto w miescie jest ograniczenie do 50km/h.
REASUMUJĄC:
co wieciej, zaloze sie ze zmienisz zdanie bo sam kiedys mysalem podobnie
Ostatnio zmieniony wt sty 05, 2010 20:23 przez
Sebek, łącznie zmieniany 1 raz.