[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
co nowego Fredi ? pokazałbyś chociaż jak samochód zimuje
Ostatnio zmieniony pt gru 18, 2009 21:06 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
co nowego? no cos tam sie dzieje... odebralem wnetrze od tapicera jest kosa wg mnie... Zostala do obicia tylko podsufitka i wszystkie slupki. Mk1 tez ma "inne" wnetrze, tzn takie brazowe, ciut ciemniejsze, w lepszym stanie. Pojechalo do czyszczenia ostatnio, musze je odebrac przy okazji. No i to wszystko narazie... czekam az sie troche pogoda poprawi i jak znajde troche wolnego czasu bo od ponad miesiaca dom remontujemy :/ zaczynam od blacharza zeby nadkola powyciagac... kiedy? tego powiedziec nie umiem :/POOREK pisze:co nowego Fredi ? pokazałbyś chociaż jak samochód zimuje
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
o proszę kto odżył ładne kółeczko do mk1, ale vwosiu pisząc 27 grudnia 2009 o 23:27 miał trochę racji zdąży Ty do sezonu na któryś zlocisko? czy projekt na dłuższy czas?
Ostatnio zmieniony śr sty 20, 2010 23:13 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
trochę odkopie ten temat, choć za wiele się nie dzieje
kupiłem gwint FK... także TA leci do żyda. Założyłem FK i ustawiłem jak najniżej się da na docelowych kolach. Jutro jadę na zbieżność, następnie postaram się umówić do blacharza na kilka upiększeń w tym wydmuszkę nadkoli no i myślę że po tym zabiegu uda się zejść w dół jeszcze ok 1cm. Tak siedzą przednie koła na seryjnych nadkolach:
myślę ze niedługo ruszę trochę do przodu, bo wreszcie się ciepło robi i idzie coś podziałać
kupiłem gwint FK... także TA leci do żyda. Założyłem FK i ustawiłem jak najniżej się da na docelowych kolach. Jutro jadę na zbieżność, następnie postaram się umówić do blacharza na kilka upiększeń w tym wydmuszkę nadkoli no i myślę że po tym zabiegu uda się zejść w dół jeszcze ok 1cm. Tak siedzą przednie koła na seryjnych nadkolach:
myślę ze niedługo ruszę trochę do przodu, bo wreszcie się ciepło robi i idzie coś podziałać
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt: