MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
witam
wielki szacunek dla ciebie i golfa super projekt
pisałeś że chcesz wyczyścic tylną klape, a zastanawiałeś się jak bedziesz otwierał tył??
bo jak rozumiem to klamke tez chciałbyś usunąć??
jak dla mnie autko super wyglądało na wszystkich felgach ja teraz zakupiłem oz aristo zobacze jak się będzie prezentowal.
mozesz mi powiedzieć ile w stanach kosztuje taki zestaw dokkladek jak masz załozony??
pisałeś że chcesz wyczyścic tylną klape, a zastanawiałeś się jak bedziesz otwierał tył??
jak dla mnie autko super wyglądało na wszystkich felgach ja teraz zakupiłem oz aristo zobacze jak się będzie prezentowal.
mozesz mi powiedzieć ile w stanach kosztuje taki zestaw dokkladek jak masz załozony??
SPRZEDAM BBS RC330 8J18 et32 5X100 - 25 JAHRE http://allegro.pl/show_item.php?item=2759538556
Wystarczy kupic mechanizm taki jak jest w otwieraniu baku i tyle. Wtedy normalnie pilotem sie ortwiera i trzeba tylko za cos zlapac i otworzyc klape. Mozna tez dodatkowo zamocowac sprezyny i wtedy cala klapa idzie sama do gory po przycisnieciu przycisku. Co do dokladek to chcesz na przod, tyl i na progi?QCHARZ pisze:witam
Jak patrzylem teraz to dokladka na przedni zderzak orginalna taka jak moja kosztuje $340 plus wysylka. Zamiennik tez wygladajacy tak jak moj kosztuje $200 plus wysylka. Tyl natomiast kosztuje $670 plus wysylka. Wiadomo ze taniej mozna by bylo poszukac uzywane czesci.
Ostatnio zmieniony śr sie 26, 2009 21:07 przez KaeROeS, łącznie zmieniany 1 raz.
czy ja wiem...w tym temacie jest napisane ile kosztowalo KaeROeSa zrobienie tak RSow...i ta kwota jest conajmniej taka sama jak w Polsce jak nie wyzsza....siVWy pisze:w stanach tuning wychodzi duzo taniej niz u nas wiec mozna sobie pozwolic na takie mixy z felgami chociazby. I przede wszystkim drogi w Polsce sa tragiczne do niskiej zawiechy.
KaeROeS, gratulacje nalezalo sie )
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
becior, a to juz inna sprawa
a widac to np. w pucharkach jakie otrzymal KaeROeS bardzo fajne
a widac to np. w pucharkach jakie otrzymal KaeROeS bardzo fajne
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
Trofea naprawde zasłużone, no i świetny golfik!
Szkoda tylko że jakaś modelka uszkodziła maske
Fajnie byłoby spotkac go w naszym kraju
Szkoda tylko że jakaś modelka uszkodziła maske
Fajnie byłoby spotkac go w naszym kraju
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...