Wiesz, takie są początki, ważne aby golfa nie kazała sprzedawaćKobieta miała dość w pokoju lamp i musiałem zrobić sobie półeczkę w garażu
P.S.
Atrapa, którą masz teraz założoną wg mnie najładniej wygląda
Moderator: G0 Karcio
Wiesz, takie są początki, ważne aby golfa nie kazała sprzedawaćKobieta miała dość w pokoju lamp i musiałem zrobić sobie półeczkę w garażu
a no to fakt .. na szczęście jako pierwsze auto chce golfamaniek8855 pisze:Wiesz, takie są początki, ważne aby golfa nie kazała sprzedawać
maniek rzecz gustu .. na ścianie mam tyle zestawów ze moje je w każdej chwili zmieniać .. myślałem żeby dokupić banki na H4 żeby było na żółto .. ale puki co .. przewód ,przeguby, oponymaniek8855 pisze:Atrapa, którą masz teraz założoną wg mnie najładniej wygląda
no musze się skupic na dystansie .. jak nie będzie wydatków i zostanie na coś kasa to kupie 30 mm ..radekk1 pisze:daj mu jeszcze jakiś lekki dystans na tył
bardzo mnie to cieszyOscypek pisze:Każda "aktualizacja" tematu przez Ciebie i nowe zdjęcia wywołują u mnie uśmiech na twarzy. Fajnie tak oglądać jak robota idzie do przodu przy super aucie
Szkoda że moja od Jetty ORI HELLA nie chce się tak sama rozkleićGolfinkatdi pisze:się rozkleiła .. ori lampa hella ..
Marcinie polerowany tłumik końcowy jest na pokładzie od 6 latfan11 pisze:A do tych felg bym proponował jakąś polerowaną końcówkę tłumika
Oki rozumie ale jest to chyba rura z powloką aluminiową i polerka a mi chodzi o typową nierdzewną na lustro dożo lepiej to wygląda na foto ale możne masz rację czepiam sięGolfinkatdi pisze:Marcinie polerowany tłumik końcowy jest na pokładzie od 6 latfan11 pisze:A do tych felg bym proponował jakąś polerowaną końcówkę tłumika
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 133 gości