VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- smokatsu84
- Użytkownik
- Kontakt:
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
pierwszy raz widziałem na żywo golfa w sobotę
i robi szła, szacunek za dopracowanie golfa
ja znalazłem tylko jedna rzecz która mi nie leży w tak dopracowanym aucie,
z góry sorry ale spawy na rurkach na dolocie mógłbyś zeszlifować bo jak dla mnie to nie wygląda te rurki psują efekt
i robi szła, szacunek za dopracowanie golfa
ja znalazłem tylko jedna rzecz która mi nie leży w tak dopracowanym aucie,
z góry sorry ale spawy na rurkach na dolocie mógłbyś zeszlifować bo jak dla mnie to nie wygląda te rurki psują efekt
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
beny841
przy ich polerowaniu miałem je zeszlifować ale jakoś tak zostawiłem, w zimę i tak będą inaczej poprowadzone przy innym kolektorze , głowicy już trzeba będzie inaczej je pociągnąć i wtedy na pewno tego błędu nie popełnię
Ale dzięki za wyrażenie opinii
smokatsu84
już nie pamiętam ale na którejś stronie jest jaki jest stopień sprężania , został odprężony uszczelką , dodatkowo zostały zeszlifowane tłoki , z tego co Evo mówił wszystko jest OK .
przy ich polerowaniu miałem je zeszlifować ale jakoś tak zostawiłem, w zimę i tak będą inaczej poprowadzone przy innym kolektorze , głowicy już trzeba będzie inaczej je pociągnąć i wtedy na pewno tego błędu nie popełnię
Ale dzięki za wyrażenie opinii
smokatsu84
już nie pamiętam ale na którejś stronie jest jaki jest stopień sprężania , został odprężony uszczelką , dodatkowo zostały zeszlifowane tłoki , z tego co Evo mówił wszystko jest OK .