Felgi sa 5x100 wiec sa to repliki ori felg od audi. Co do lamp to ja mam zwykle pomalowane na czarno. Moze kiedys kupie zenony od R i wtedy pomyslimy.daniel1d pisze:Golf pierwsza klasa jeśli chodzi o wygląd A co z lampami od R32?Środki będziesz malować na czarno? A te felgi RS6 to są jakiejś Chińskiej produkcji czy ori z adapterami jakimiś?Też kiedyś myślałem o takich felgach do swojego.
MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Juz prawie mialem je, ugadalem sie z typem na allegro z cena i wszytskim ale tydzien zwlekal z wysylka az w koncu powiedzial mi ze mama sprzedala jego lampy komus innemudaniel1d pisze:Myślałem że może już zakupione są tylko nie zamontowaneKaeROeS pisze:Co do lamp to ja mam zwykle pomalowane na czarno. Moze kiedys kupie zenony od R i wtedy pomyslimy
Dzieki, mam jeszcze pare planow wiec mysle ze bedzie jeszcze lepiej. Narazie chce wypolerowac felgi i pare rzeczy pod maska. Potem mozliwe ze wyczyszcze klape ale zaczyna mi sie nudzic gwint i zastanawiam sie czy nie zrobic powietrza.JacekK1986 pisze:U niego po staremu Bez zmian. A na fotki liczę- bo autko masz kozackie- już ci to mówiłemKaeROeS pisze:
Wiem wiem kto pisze. Co tam slychac? Jak tam Rajdzik? Jak przyjade napewno jakies fotki przywioze.
Ostatnio zmieniony pt lis 13, 2009 02:57 przez KaeROeS, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrze tam codziennie ale nic sie nie dzieje. Grzesiek gdzies sie ukrywa a Agnieszka to wogole nie zaglada nawet.Sebek pisze:no zrobilbys jakis BUMP raz na jakis czas na "disco polo"...a tu nicKaeROeS pisze:Siema Sebek..no wypadaloby sprowadzic ich tutaj. Tam na vortexie cos cicho strasznie sie zrobilo.Sebek pisze:Siema PROSTO :green_fuck: Jeszcze Gregstera tu brakuje ... no i Agi
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Też by mi sie chciało tak "nudzić"KaeROeS pisze:Dzieki, mam jeszcze pare planow wiec mysle ze bedzie jeszcze lepiej. Narazie chce wypolerowac felgi i pare rzeczy pod maska. Potem mozliwe ze wyczyszcze klape ale zaczyna mi sie nudzic gwint i zastanawiam sie czy nie zrobic powietrza.JacekK1986 pisze:U niego po staremu Bez zmian. A na fotki liczę- bo autko masz kozackie- już ci to mówiłemKaeROeS pisze:
Wiem wiem kto pisze. Co tam slychac? Jak tam Rajdzik? Jak przyjade napewno jakies fotki przywioze.
hehe zastanawiam sie jeszcze czy robic to powietrze. jesli zostawie gwint to napewno przod pojdzie w dol jeszcze troche.JacekK1986 pisze:Też by mi sie chciało tak "nudzić"KaeROeS pisze:Dzieki, mam jeszcze pare planow wiec mysle ze bedzie jeszcze lepiej. Narazie chce wypolerowac felgi i pare rzeczy pod maska. Potem mozliwe ze wyczyszcze klape ale zaczyna mi sie nudzic gwint i zastanawiam sie czy nie zrobic powietrza.JacekK1986 pisze: U niego po staremu Bez zmian. A na fotki liczę- bo autko masz kozackie- już ci to mówiłem
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
http://images36.fotosik.pl/110/4da1d693d51d3356med.jpg
Ta klapa jest git. Cała gładka mi się zupełnie nie podoba. Ale to moje zdanie
Ostatnio zmieniony pt lis 13, 2009 15:45 przez JacekK1986, łącznie zmieniany 2 razy.
ciezki temat, przeszczepic znaczek z mk5 i tam zamontowac zamek do otwierania klampy w mk4. W oryginalne jest nizejJacekK1986 pisze:http://images36.fotosik.pl/110/4da1d693d51d3356med.jpg
... co do "air" ziom, jak swego nie pogonie to pewnie tez sie bede "bujal" na wiosne
IT'S NOT ONLY THE BITCHES THAT LOVE THE SWITCHES
Ostatnio zmieniony pt lis 13, 2009 16:31 przez Sebek, łącznie zmieniany 1 raz.