VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
kolego skończ juz modzic przy tym aucie bo juz mnie palce bola od ponownego czytania ciagle twojego tematu i od powiekszania zdjec:) tunigu powinni zakazać:) bo to uzaleznia
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
marcinas1983
powiem szczerze że jeszcze nie wiem bo od razu jak auto wyjechało z Wrocławia i trafiło do mnie zostało rozebrane. A to dlatego że chciałem zdążyć na WPP które miało być w Białymstoku ( a zostało odwołane ) .
Jutro jak się uda skończę składanie silnika więc może jakaś mała przejażdżka będzie
lukas.g60
zobaczymy jaki wynik wyjdzie po dotarciu silnika bo sam jestem ciekaw . A jeśli chodzi o kolektor to evo kazał taki założyć więc zrobiliśmy tak .
Dolna część kolektora została pomalowana w czarny półmat, poniżej kilka wstępnych fotek
powiem szczerze że jeszcze nie wiem bo od razu jak auto wyjechało z Wrocławia i trafiło do mnie zostało rozebrane. A to dlatego że chciałem zdążyć na WPP które miało być w Białymstoku ( a zostało odwołane ) .
Jutro jak się uda skończę składanie silnika więc może jakaś mała przejażdżka będzie
lukas.g60
zobaczymy jaki wynik wyjdzie po dotarciu silnika bo sam jestem ciekaw . A jeśli chodzi o kolektor to evo kazał taki założyć więc zrobiliśmy tak .
Dolna część kolektora została pomalowana w czarny półmat, poniżej kilka wstępnych fotek