Historia mojego VW Golfa II 16v (nowa 1 strona :) )
Moderator: G0 Karcio
będą przy okazji jakiejś sesyjki w plenerze ale do za jakieś 2 tygodnie.Fido_dido pisze:czekam na lepsze fotki frontu jak to sie prezentuje w calej okazalosci
Front na tych lampkach jest poniekąd kontrowersyjny bo lampexy są dość nowoczesne ale myślę że tragedii nie ma. Ja mi się odwidzi to kupie Helle i zrobię jakieś smokedy. Ale to nie prędko.
Dolina nie minęła ale poddawać zamiaru się nie mam więc taki mały update.
W końcu zaopatrzyłem się w oryginalne szybki z mk2 wraz z instalacją... Co prawda podnośnik od kierowcy miał zerwaną linkę ale zrobiłem podmiankę z linką od zwykłego i śmiga
Niestety musiałem mocno "potargać" starannie przyklejane maty aluminiowe... no ale cóż...bywa... Włączniki od szybaj nie będą w desce ale na tapicerce drzwi... włączniki już idą pocztą.... są to włączniki od T4...
Dodatkowo instaluję alarm wraz z centralnym...bo nie miałem.
Siłowniczki
Taka tam fota wnętrza...
Zainstalowana listwa od Globusa
Dzięki...bo listwa jak na razie ładnie trzyma ciśnienie
Niebawem się przyda............ Uniwersalny regulator ciśnienia paliwa
To tyle....
A na dniach składam wszystko do kupy
W końcu zaopatrzyłem się w oryginalne szybki z mk2 wraz z instalacją... Co prawda podnośnik od kierowcy miał zerwaną linkę ale zrobiłem podmiankę z linką od zwykłego i śmiga
Niestety musiałem mocno "potargać" starannie przyklejane maty aluminiowe... no ale cóż...bywa... Włączniki od szybaj nie będą w desce ale na tapicerce drzwi... włączniki już idą pocztą.... są to włączniki od T4...
Dodatkowo instaluję alarm wraz z centralnym...bo nie miałem.
Siłowniczki
Taka tam fota wnętrza...
Zainstalowana listwa od Globusa
Dzięki...bo listwa jak na razie ładnie trzyma ciśnienie
Niebawem się przyda............ Uniwersalny regulator ciśnienia paliwa
To tyle....
A na dniach składam wszystko do kupy
Ostatnio zmieniony sob lut 14, 2009 13:28 przez tirsone, łącznie zmieniany 3 razy.
- barteKKK03
- V.I.P.