[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
Moderator: G0 Karcio
oj no dobra myslalem ze zablysne hehe powiem ci kolor jest zajefajny tylko narazie jak jeszcze wszystko w proszku to nie ma efektu jak poskładasz do kupy wszystko to pewnie beda miękły KOKONES heheFredi88 pisze:arturkw http://demonvwphotos.co.u...=&year=&source=
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Popieram.idgray pisze:w mk3 wygląda to jak na tej reklamie " tato!, tato! .... "
Szkoda tego lakieru na takie cuda.
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 15:12 przez duzy_przemo, łącznie zmieniany 1 raz.
Fredi88, pieknie sie robi coraz bardziej. Inny kolor niz moj ale dobrze ze kolejny zoltek sie pojawia na forum Fotele masz mega zrobione, po prostu extra Czekam teraz az pokazesz kolo w koncu
Ps. Jesli dalej poszukujesz listew CL w kolorze to zagadaj do uzytkownika Hansss Wiem ze niedawno mial takie jak poszukiwalem ale ja chcialem wlasnie strukture.
Ps. Jesli dalej poszukujesz listew CL w kolorze to zagadaj do uzytkownika Hansss Wiem ze niedawno mial takie jak poszukiwalem ale ja chcialem wlasnie strukture.
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
kupilem od niego jedna brakujaca listewke kilka dni temu. Takze mam juz komplet i jutro sa do odbioru pomalowane juz pod kolor budy oprócz tego zderzaki beda jeszcze do odbioruMakTheDon pisze:Ps. Jesli dalej poszukujesz listew CL w kolorze to zagadaj do uzytkownika Hansss Wiem ze niedawno mial takie jak poszukiwalem ale ja chcialem wlasnie strukture.
Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 15:17 przez Fredi88, łącznie zmieniany 1 raz.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
nie zdziwiłoby mnie gdyby kołem okazało się klasyczne BBS RS w 17 calach...
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Jak dla mnie taki robi robotę:
Czaaaarny daaaach......
Czaaaarny daaaach......
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
dziś przekazałem greenowi koła do polerki... Wypolerowane będą całe. Zobaczymy jak to się będzie prezentować. Mam nadzieję, że dobrze...
co do samych kół... Jest to felga z chevroleta corvetty, wiadomo, rozstaw inny więc wszystko na dystansach (ET też duże więc trzeba było je powypychać).
Felgi przód są w rozmiarze 8,5Jx17, seryjnie siedziała tam opona 255/45/17, ja założyłem 195/40/17
Felgi tył są w rozmiarze 9,5Jx17, seryjnie siedziała opona 285/40, w tej chwili 215/35
na pierwszej fotce przednia felga jest założona odwrotnie, tzn lewa felga z prawej strony... ale to tylko przymiarka była więc mało istotne Na drugiej fotce wysoko, bo zaraz po wizycie u blacharza, będzie oczywiście kilka centów niżej.
co do samych kół... Jest to felga z chevroleta corvetty, wiadomo, rozstaw inny więc wszystko na dystansach (ET też duże więc trzeba było je powypychać).
Felgi przód są w rozmiarze 8,5Jx17, seryjnie siedziała tam opona 255/45/17, ja założyłem 195/40/17
Felgi tył są w rozmiarze 9,5Jx17, seryjnie siedziała opona 285/40, w tej chwili 215/35
na pierwszej fotce przednia felga jest założona odwrotnie, tzn lewa felga z prawej strony... ale to tylko przymiarka była więc mało istotne Na drugiej fotce wysoko, bo zaraz po wizycie u blacharza, będzie oczywiście kilka centów niżej.
jak planowalem sobie jak zrobie VRke to czarny dach byl w planach... a bylo to ponad rok temu (zaraz po zakupie auta) niestety w tym czasie zrobil sie wysyp aut z czarnym dachem i zrezygnowalem...stolniczkow pisze:Czaaaarny daaaach......