46 zł za sztukę10fanta pisze:afej, Ile płaciłeś kolego za trójkąty szyb tylnych ?
MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
Re: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
To cena samych trójkątów ? Prowadnice pionowe też zmieniałeś chyba tak ?afej pisze:46 zł za sztukę10fanta pisze:afej, Ile płaciłeś kolego za trójkąty szyb tylnych ?
Tak, to cena samych trójkątów, prowadnice też wymieniałem.10fanta pisze:To cena samych trójkątów ? Prowadnice pionowe też zmieniałeś chyba tak ?afej pisze:46 zł za sztukę10fanta pisze:afej, Ile płaciłeś kolego za trójkąty szyb tylnych ?
MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
jak dla mnie średnie kolo można coś lepszego wymyslec
MOJ BLUE JAZZ GOLF IV 25th USA http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533474" onclick="window.open(this.href);return false;
Można ..... jak masz więcej kasy i pomysł to można, a jak jest budżet ograniczony to sobie możesz wymyślać...Adi 89 pisze:można coś lepszego wymyslec
Ja uważam, że takie nietypowe kółko jest naprawdę bardzo dobrą opcją za nie dużą kasę. Felga jest praktycznie niespotykana w PL na tjunowanych autach i jest zdecydowanie lepszym rozwiazaniem niż np jakies "longbicze" czy inne "santamoniki"
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
Maniek_a4, no cóż o gustach sie nie dyskutuje ale mam to samo zdanie jak ty... trudno dziś być oryginalnym bo co fajnego zaraz ma to każdy, takie czasy w dobie internetu
Koło oryginalne jest trzeba przyznać
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
działaj ciekaw jestem efektu końcowego
MOJ BLUE JAZZ GOLF IV 25th USA http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533474" onclick="window.open(this.href);return false;
e tam.. widać, że siedzi na jakiejś tekturce czy kawałku styropianupeppa_814 pisze:Glebing
afej, byndzie czorny sufit?