Hehe bo w przesyłce była opcja "ostatnia podróż" dlatego tak pozwiedzialy krajTłoki już jadą,ale pocztą i chyba spod Wrocławia kierują się nad morze,bo jak śledzę przesyłkę,to takie odnoszę wrażenie...
Tłoki takie że nagar nie siada
Moderator: G0 Karcio
Hehe bo w przesyłce była opcja "ostatnia podróż" dlatego tak pozwiedzialy krajTłoki już jadą,ale pocztą i chyba spod Wrocławia kierują się nad morze,bo jak śledzę przesyłkę,to takie odnoszę wrażenie...
Tak jest. Tłoki było ostatnią częścią układanki,która trochę wstrzymywała całą operację.kret077744 pisze:Tłoki takie że nagar nie siada
Poszukam w swoich zapasach, coś mi się kojarzy, że mam prędkościomierz do 220 z licznika na jedną wtyczkę (indeks 950).Michał_1977 pisze:Teraz muszę tylko naprawić kilometromierz w liczniku lub kupić jakiś licznik.
Wiecie może,czy z licznika na 2 kostki,można zrobić swapa do mojej wersji?
No to git,bo już kupiłem http://allegro.pl/vw-golf-ii-2-diesel-l ... 54660.html" onclick="window.open(this.href);return false;S. pisze: Predkosciomierze były zawsze takie same
Jak się cieplej zrobi,to jeszcze coś wystrugać muszę na filtr. Muszę go odseparować od silnika. Heineken już nie wejdzie,więc trzeba coś wymodzić.kret077744 pisze:Fajna ta osłona na pompie
Oki,to popatrzLukassso pisze:Poszukam w swoich zapasach, coś mi się kojarzy, że mam prędkościomierz do 220 z licznika na jedną wtyczkę (indeks 950).
Ja wiem czy szybko?.. Mi się trochę ciągnęłoLukassso pisze:P.S. Nie sądziłem, że tak szybko złożysz kolejny silnik .
Michał_1977 pisze:m licznika,bo mój staną na 297.XXX a ten kupiony ma.......... o qerwa... własnie zauważyłem,że nie ma licznika dziennego.
Super TomcioStalu pisze:poszukam w garage czy nie mam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 101 gości