GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
GOLF MK4 by GoNzO
Frykasy na sezon 2011
- ramiona wycieraczek typu AEROTWIN na przud
- płaskie oryginalne pióra wycieraczek AEROTWIN
- adaptery 5x100 ---> 5x112 do nowego felunku
- zestawik do polerki rantów we felgch
- ramiona wycieraczek typu AEROTWIN na przud
- płaskie oryginalne pióra wycieraczek AEROTWIN
- adaptery 5x100 ---> 5x112 do nowego felunku
- zestawik do polerki rantów we felgch
Re: GOLF MK4 by GoNzO
Trzeba bo im prędzej się zacznie tym więcej się zrobi Narazie szukam okazji na allegro, jak się coś trafia to kupujeAntonioo pisze:noooooooo ładnie ładnie sezon coraz bliżej i widze że już sie szykujesz
GOLF MK4 by GoNzO
ja narazie mam to co chciałem gwint i xenon myśle nad czarnym sufitem i US na tył :p
No ORI xenony to ja też bym przygarnoł Ale wszystkiego naraz mieć nie można, za to US na tył już ponad puł roku leży w grażuAntonioo pisze:ja narazie mam to co chciałem gwint i xenon myśle nad czarnym sufitem i US na tył :p
GOLF MK4 by GoNzO
chyba kiedyś chciałeś sprzedać bo widziałem na allegro;p noo teraz planuje rozklejenie lamp i malnać ramki w czarny mat może mi sie to uda a chciałbym bardzo to zrobić
Ja mam tak wkłady zrobione w lampach IN PRO i w ORI xsenonach też tak zrobie jak kiedyś się uda mi takie kupić Na srebrnym też to powinno dobże wyglądać więc działaj, napewno niebędziesz żałowałAntonioo pisze:chyba kiedyś chciałeś sprzedać bo widziałem na allegro;p noo teraz planuje rozklejenie lamp i malnać ramki w czarny mat może mi sie to uda a chciałbym bardzo to zrobić
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GOLF MK4 by GoNzO
zawsze można kupić nowe szkła ja podczas malowania wymieniałem stare bo były całe wypiaskowane i różnica jest naprawdę spora, więc polecam ten zabieg
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
GOLF MK4 by GoNzO
no właśnie ktoś mówił że inne są i teraz już niewiem ;p
kumpel kupił za 40zł szkła i dla mnie to tragedia jakies takie dziwne eh szkoda gadać, wiec bede sie starał rozkleić te
kumpel kupił za 40zł szkła i dla mnie to tragedia jakies takie dziwne eh szkoda gadać, wiec bede sie starał rozkleić te
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GOLF MK4 by GoNzO
ja dałem 22 czy 27 za sztukę i jestem zadowolony
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
GOLF MK4 by GoNzO
no a on niebardzo napisy jakies na szkłach ;/ szajs taki ;p zobaczymy pierw pomecze sie jak rozkleje to ok a jak nie no to tłukne je może ;p