Caddy MK1 85r 1.6D ->1.9 TDI by AndreVV (1. str)
Moderator: G0 Karcio
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
lukas.g60, J.B.S., orzech17111, slonek69,
mamy skończone finalnie hamowanie
amorki tył + butla
i tu z czego jestem zadowolony 1/2 elektryki siedzi
i mój rodzynek !!
... a tak to działa (sory za jakość ,ciemno było)
[youtube][/youtube]
ps.dostałem tez kolanka sylikonowe do wody i całego fmic ,jak to bywa z allegro nie zapakowali mi 1 sztuki
mamy skończone finalnie hamowanie
amorki tył + butla
i tu z czego jestem zadowolony 1/2 elektryki siedzi
i mój rodzynek !!
... a tak to działa (sory za jakość ,ciemno było)
[youtube][/youtube]
ps.dostałem tez kolanka sylikonowe do wody i całego fmic ,jak to bywa z allegro nie zapakowali mi 1 sztuki
andrew-ziom, dobrze siada
moja Bora http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=367183" onclick="window.open(this.href);return false;
mój Caddy mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=414876" onclick="window.open(this.href);return false;
jest Golf mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=611702" onclick="window.open(this.href);return false;
mój Caddy mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=414876" onclick="window.open(this.href);return false;
jest Golf mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=611702" onclick="window.open(this.href);return false;
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
andrew-ziom, o zesz tyyy panie!!! no pieknie pieknie! widze zaje... postep jak zwykle zaskoczony jestem ale pozytywnie !!:D trzymam super mocno kciuki za ten projekt strasznie sie nim jaram jak widze jak to wszystko wygladalo... a jak teraz jest zakonserwowane pomalowane zlozone no szok !!
siada pieknie az piesio nie wie co sie dzieje hehe ! felgi dajesz jakos w poler? czy zostaja w "kolorze?"
znow czekam na kolejny update!! niedlugo sezon teraz na dh zawodach bedziesz chlopakow zawstydzal pieknie takim "transporterem"
siada pieknie az piesio nie wie co sie dzieje hehe ! felgi dajesz jakos w poler? czy zostaja w "kolorze?"
znow czekam na kolejny update!! niedlugo sezon teraz na dh zawodach bedziesz chlopakow zawstydzal pieknie takim "transporterem"
najbardziej zadowolony to psiak jest! nie wie co zrobić z radości
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
orzech17111, wielkie dzięki za kciuki
co do felg to docelowo polerka ! :]
miskieusz, Raczej, mój oddany pomocnik cieszy się razem z panem hehe
zdaje sobie sprawę, że sporo osób uważa że za wysoko -za wolno itp. ... sory takie życie , dodam ze tył jeszcze usiądzie
takie słoneczko 15st ... ja przeziębiony ale idę kończyć elektrykę :]
co do felg to docelowo polerka ! :]
miskieusz, Raczej, mój oddany pomocnik cieszy się razem z panem hehe
zdaje sobie sprawę, że sporo osób uważa że za wysoko -za wolno itp. ... sory takie życie , dodam ze tył jeszcze usiądzie
takie słoneczko 15st ... ja przeziębiony ale idę kończyć elektrykę :]
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
andrew-ziom, no taka mialem nadzieje ze felga pojdzie w poler!:D pamietaj na tym forum zawsze jest za wysoko , ja mam miske 6cm od ziemi i dalej "za wysoko , krec go itp" , samochod fajnie siada serducho tez dobre! starczy mu w zupelnosci
niby czlowiek mowi to z bólem ze przeziebiony grzebie ale jednak chce sie :PP ja to samo -20 ale w garazu trzeba bylo lampy od nowa rozkleic , przymiarke intera zrobic itp:D mroz nie mroz choroba nie chroba! sezon sie zbliza trzeba modzic!andrew-ziom pisze:takie słoneczko 15st ... ja przeziębiony ale idę kończyć elektrykę :]
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
no masz szczescie bo juz miala byc zjeba o ten tyl,a ze wolny?zawory mozesz w kazdej chwili zmienic no problem,jak co to wal do mnie na PW to podesle cos lepszego niz te lpg,aha no i koncz padaczke bo juz sezon za pasem
andrew-ziom, JEST MIAZGA !! ziomuś
Powiedz ty mi mój drogi kiedy można wpaść oblukać a raczej Obsłuchać działające to ustrojstwo (mam na myśli silnik) ?!?
Andrzejek, głowa go góry każdy przechodzi ciężkie chwile ! (wiesz o co chodzi morda )
Powiedz ty mi mój drogi kiedy można wpaść oblukać a raczej Obsłuchać działające to ustrojstwo (mam na myśli silnik) ?!?
Andrzejek, głowa go góry każdy przechodzi ciężkie chwile ! (wiesz o co chodzi morda )
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
bratCaDDy, będę dzwonił hehe jeszcze trochę...
lukas.g60, powiem tak, ma być funkcjonalnie a nie show. wiec lpg na razie mi stykną
Nie ukrywam że z takim budżetem jak zostaje po wypłacie ciężko ale... ja nie o tym hehe
Podziękowania dla Fahoo ! za pomoc w zorganizowaniu kompletu hee kitu 1z-brd w postaci spływ oleju króciec do podłączenia spływu + kolektor awx
pogoda nie zaciekawa wiec odpalam muzę i do garage na pierwszy ogień montaż kolektora wydechowego spływu i zaślepki egr'u
+ osłonka termiczna
i zabawa z kanalizacją tak to mniej więcej będzie wyglądało
na koniec ustawienie pompki sprzęgła poprzednio był za wysoko i coś tam mega tarło
lukas.g60, powiem tak, ma być funkcjonalnie a nie show. wiec lpg na razie mi stykną
Nie ukrywam że z takim budżetem jak zostaje po wypłacie ciężko ale... ja nie o tym hehe
Podziękowania dla Fahoo ! za pomoc w zorganizowaniu kompletu hee kitu 1z-brd w postaci spływ oleju króciec do podłączenia spływu + kolektor awx
pogoda nie zaciekawa wiec odpalam muzę i do garage na pierwszy ogień montaż kolektora wydechowego spływu i zaślepki egr'u
+ osłonka termiczna
i zabawa z kanalizacją tak to mniej więcej będzie wyglądało
na koniec ustawienie pompki sprzęgła poprzednio był za wysoko i coś tam mega tarło
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
andrew-ziom, pieknie pieknie widze idzie ostry ogien!!:D oby tak dalej , kiedy zacznie juz smigac?:D
u mnie golf zrobity :/ etap poszukiwania czesci i Fmic
u mnie golf zrobity :/ etap poszukiwania czesci i Fmic
andrew-ziom, niezle niezle
ale prosze zrób rurki z kwasa...jak nie masz gdzie to dawaj do nas do Białegostoku
ale prosze zrób rurki z kwasa...jak nie masz gdzie to dawaj do nas do Białegostoku
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
Fahoo, nono nie ukrywam ze rewelacyjnie to wygląda widziałem foty w temacie ! zacnie .
edit...
pokrótce co się działo w weekend
[youtube][/youtube]
DZIĘKI Adamm , klekocik już na 230 ... braknie 2. rzeczy map sensora i zaworka na podciśnienie , jak się nie mylę .Za parę dni zakładanie BLACH
edit...
pokrótce co się działo w weekend
[youtube][/youtube]
DZIĘKI Adamm , klekocik już na 230 ... braknie 2. rzeczy map sensora i zaworka na podciśnienie , jak się nie mylę .Za parę dni zakładanie BLACH
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: