[MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
Moderator: G0 Karcio
MkIV by mlodyBZG - "Skóry, GT2256, obrysy, THULE..."
mlodyBZG, no wiesz co z najlepszej perspektywy
Przemek teraz tą deskę jako owiewkę i gites
Przemek teraz tą deskę jako owiewkę i gites
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
No auta rzeczywiście diametralnie się różnią.
Ten bez bagażnika dachowego to kolegi Maniek_a4.
Ten bez bagażnika dachowego to kolegi Maniek_a4.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
mlodyBZG, podziwiam Cie za ciagle zmiany. Co Ty tych kolorow juz nie miales! Z lampami dobre posuniecie. Odrazu agresywniej wyglada! A z THULE na dachu wyprzedziles mnie jakies pare dni. Sam sie dokladnie nad tym modelem zastanawialem, ale ostatecznie wybralem ORI VW w srebrnym kolorze. Pozdro!
sagano88, a no trafił się bagażnik w dobrej cenie to grzech było nie brać, a polowałem od dawna. Jeszcze pare elementów i będzie git
Lampy! już wiem co będę robił po sezonie
regulamin odnośnie wielkości obrazka w podpisie
MOJA CZARNULA<<<<< ZAPRASZAM!
MOJA CZARNULA<<<<< ZAPRASZAM!
- Progresywny
- Lubie to!
mlodyBZG, no przód piękny. Dawaj ten bok..
No chyba, że wstydzisz się kółek
No chyba, że wstydzisz się kółek
Progresywny, haha koła jak koła stalówki jutro postaram się cyknąć coś i wrzucić
Wszyscy kończą sezon to i ja zakończę
Auto trafiło w moje ręce na początku roku i powolutku dłubałem go wedle swojego pomysłu, przewinęło się w tym sezonie trochę kolorów na felgach, ale wiem że następny sezon już nie będzie taki "kolorowy" hehe. Stare koło odjechało do innego właściciela i niech służy , ile mogę śmigać w tym samym . Ogólnie to nie będę się rozpisywał bo każdy wie jak auto wyglądało w sezonie .
Co do wycieczek na zloty to jestem zadowolony i spełniony na 100%, dostałem się na Event a był to jeden z najważniejszych zlotów w tym sezonie dla mnie, nie licząc zlotów i spotów z Ekipa wrocLOW bo to były dopiero biby
Plany na next sezon?
hmm... jest sporo , zobaczymy ile uda się zrealizować a wiadomo wszystko zależne jest od $$.
Kolo na sezon 2013 już u mnie jest i sobie zimuję. Narazie to tyle z mojej strony, auto na chwile obecna stoi na zimówkach i będę się starał aby jak najwięcej stało w garażu
Auto trafiło w moje ręce na początku roku i powolutku dłubałem go wedle swojego pomysłu, przewinęło się w tym sezonie trochę kolorów na felgach, ale wiem że następny sezon już nie będzie taki "kolorowy" hehe. Stare koło odjechało do innego właściciela i niech służy , ile mogę śmigać w tym samym . Ogólnie to nie będę się rozpisywał bo każdy wie jak auto wyglądało w sezonie .
Co do wycieczek na zloty to jestem zadowolony i spełniony na 100%, dostałem się na Event a był to jeden z najważniejszych zlotów w tym sezonie dla mnie, nie licząc zlotów i spotów z Ekipa wrocLOW bo to były dopiero biby
Plany na next sezon?
hmm... jest sporo , zobaczymy ile uda się zrealizować a wiadomo wszystko zależne jest od $$.
Kolo na sezon 2013 już u mnie jest i sobie zimuję. Narazie to tyle z mojej strony, auto na chwile obecna stoi na zimówkach i będę się starał aby jak najwięcej stało w garażu
od 24 października jestem właścicielem nowego koła na sezon 2013
szybka przymiarka i pare fot
Mercedes Segin 18" przód 8" 205/35/18 TOYO, tył 9" 215/35/18 LINGLONG
no i w miedzyczasie zrobiłem sobie podświetlenie AMBIENTE a'la W8 czyli czerwone diody w lampce podsufitki , zdjęć żadnych nie mam ale postaram się zrobić jutro, bardzo fajnie rożświetla wnętrze, zdjęcie zapożyczone i poglądowo wygląda to tak
szybka przymiarka i pare fot
Mercedes Segin 18" przód 8" 205/35/18 TOYO, tył 9" 215/35/18 LINGLONG
no i w miedzyczasie zrobiłem sobie podświetlenie AMBIENTE a'la W8 czyli czerwone diody w lampce podsufitki , zdjęć żadnych nie mam ale postaram się zrobić jutro, bardzo fajnie rożświetla wnętrze, zdjęcie zapożyczone i poglądowo wygląda to tak
MkIV by mlodyBZG - "USA, Thule, nowe koło 2013"
powiem tak, wreszcie to auto zaczęło wygladac dobrze
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
sam myślałem o tym kole, nawet brałem udział w licytacji ale jeszcze nie miałem sprzedanych swoich i odpuściłem. Super wygląda czarnuch
pasuje mu ta felga, tył spasowany pieknie, na przód to troche dystansu wiecej i tez bedzie miodzio