MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 JAZZBLUE JAPAN by afej
yogi_ziom, przepiąłem przewód regulacji silniczka do pinu 11 w lampie, a w adapterze dodałem przewód (wtyczka 10) pin 5 ---> (wtyczka 12) pin 11 i nie chodzi, nie wiem czy oba silniczki nie działają, czy coś nie przewodzi, bo robiłem na szybkozłączkach, powiedz jaki Ty masz sposób.
afej, przejściówkę kupowałem od wwwCTS100pl. One już mają wpięty ten pin, więc nic nie trzeba przepinać przy adapterach. Sygnał z regulacji idzie najpierw przez przetwornicę, więc nie da się sterować, ale można wypiąć piny z gniazda przetwornicy i spiąć je razem. W obu lampach są to przewody żółty i czarny we wtyczkach przetwornicy - Jeden leci z silniczka (czarny), drugi z odpowiedniego pinu wtyczki 12pin (żółty). Jakby co, mogę później wrzucić foto które dokładnie kabelki wypiąć.
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
yogi_ziom, no to właśnie zrobiłem dokładnie to samo, ale jednak ten czarny i żółty kabelek trzeba przeciąć, hmm ale zastanawia mnie dlaczego nie działa
afej, nie trzeba. piny z wtyczki możesz wyciągnąć za pomocą zszywki biurowej, która pasuje idealnie i wysuwasz pin bez żadnego problemu. łączysz piny kawałkiem przewodu (np nitki ze skrętki sieciowej) i wszystko śmiga.
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
doszedł element, który zawsze chciałem mieć, gałka R-line 5'cio biegowa
i już w aucie
i już w aucie
golfik prezentuje się świetnie a tak z ciekawości - nikt nie robił Ci problemów z powodu tablicy? sama myśle o usunięciu tablicy ze zderzaka i umieszczeniu za szybą ale trochę się naczytałam o problemach z policją i nie jestem pewna
Re: MK4 JAZZBLUE JAPAN by afej
R:. Z pięcioma biegami? O_o
Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka
Super maszyna, zrobiony ze smakiem. Gratulacje
http://www.facebook.com/fimadg
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
Re: MK4 JAZZBLUE JAPAN by afej
przy ostatniej kontroli czepili się o brak wycieraczek, wystających kół, rejestracji z tyłu, a przodu nie zauważyli, dopiero później policjant zauważył i zapytał "Co? szkoda zderzaka na rejestrację co?" Tablicę już założyłem, bo mieszkam w policyjnym mieście i pełno ich na mieście, dlatego na dłuższą metę jest przypał jak ich mijasz codziennie bez rejestracji i się tylko oglądali, bo nie mieli jak zawrócić, ale prędzej czy później i tak by mnie dorwaliAleexa pisze:nikt nie robił Ci problemów z powodu tablicy?
tak, wiem, coś się pomyśli, tylko ciągle się zastanawiam czy TT/R32/GTIwodzisun pisze:jakie żelastwo pod nogi by się przydało
VW wypuścił gałki R-line, to samo co R32 tylko 5 biegów i brak oznaczenia 4motionmloody167 pisze:R:. Z pięcioma biegami? O_o
Przejeżdżając późnym wieczorem pomyślałem, że zajadę na nowy ośrodek sportowy, który postawili u nas niedawno, fajnie oświetlona miejscówka, pomyślę nad jakąś sesja w tym miejscu przy lampach studyjnych, a tu zdjęcia telefonem