syncro i ogrzewanie postojowe tunel z usa itp itd dużo by wymieniać ale ale może kiedyśarturkw pisze:czego to mk3 jeszcze nie ma chyba tylko syncro
Shibby szukaj gratów
Moderator: G0 Karcio
syncro i ogrzewanie postojowe tunel z usa itp itd dużo by wymieniać ale ale może kiedyśarturkw pisze:czego to mk3 jeszcze nie ma chyba tylko syncro
oj nie takiej rzeźby na bank nie będzieWojtek pisze:syncro to nie taka prosta sprawa chociaż jak znajdziecie patent jak to założyć w budzie fwd to chętnie go podpatrzę
myśl myśl bo nie mam co robićshibbyOP pisze:ale o tym jak już coś będzie się działo bo na razie plany w głowie
Jako że michał nie miał co robić podrzuciłem mu kilka włączników z ogrzewania przednich siedzeń, między innymi dostał przełączniki z audi b4, audi a3, oraz z polo 6N, dostał też zalegający jasny tunel z vento i wyszło mu coś takiego:michalqqr pisze:myśl myśl bo nie mam co robićshibbyOP pisze:ale o tym jak już coś będzie się działo bo na razie plany w głowie
no kto ale Ty zawsze coś stworzysz ładnie to wyszłomichalqqr pisze:a widzisz? mówiłem że coś wymodzę
*adik* pisze:no kto ale Ty zawsze coś stworzysz
dzięki tylko Grzesiek nie chce mi dać czarnego tunelu na pocięcie*adik* pisze:ładnie to wyszło
bo mu szkodamichalqqr pisze: tylko Grzesiek nie chce mi dać czarnego tunelu na pocięcie
hehe to nie będzie grzanej kanapy z tyłu*adik* pisze:bo mu szkoda
potnij swój, jak wyjdzie ładnie to oddam swójmichalqqr pisze:tylko Grzesiek nie chce mi dać czarnego tunelu na pocięcie
nie to nie ja się prosić nie będęshibbyOP pisze:potnij swój, jak wyjdzie ładnie to oddam swój
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 95 gości