Historia mojego VW Golfa II 16v (nowa 1 strona :) )
Moderator: G0 Karcio
A co corrado front był zły??
Czytałeś moje PW??!!
Czytałeś moje PW??!!
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
Marszall pisze:A co corrado front był zły??
Corrado front był fajny. Ale wkurzyłem się strasznie jak przyszło go demontować...Nie chciało mi się skręcać tego od nowa więc na razie będzie jetta front. A w międzyczasie pomyślę czy wykorzystać pas i lampy z corrado które teraz leżą w garażu i zrobić to profi, czy ostatecznie zostać przy jetta froncie...
Osłonę wyślę Ci za pobraniem w tygodniu. Sorry, że tak się z tym opitalałem : )
Głowa do góry, jakaś pierdoła musi być że nie chce odpalić może sprawdź czy chociaż masz paliwo w baku
Wiem co przeżywasz bo ja miesiąc temu zaczołem robic swapa z PN'ki i tydzień temu nawet udało mi sie go odpalić ale niestety urwał mi się zawór w świeżo wyremontowanym silniku i teraz walka z czasem bo chciałem wyrobić sie do majóvwki.
Mozę bedzie dobrze, a jeśli nie to i tak zawitam tyle że audicą
Wiem co przeżywasz bo ja miesiąc temu zaczołem robic swapa z PN'ki i tydzień temu nawet udało mi sie go odpalić ale niestety urwał mi się zawór w świeżo wyremontowanym silniku i teraz walka z czasem bo chciałem wyrobić sie do majóvwki.
Mozę bedzie dobrze, a jeśli nie to i tak zawitam tyle że audicą
no pisałem o tym tu: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2848310CSR_GTI pisze:Co żeś popsuł?
ale nie za bardzo wiadomo co się dzieje :/
mam paliwko... nawet świece zalewa więc wątpię żeby mi coś w układzie paliwowym padło.Marszall pisze:Głowa do góry, jakaś pierdoła musi być że nie chce odpalić może sprawdź czy chociaż masz paliwo w baku
ja nie zawitam niczym :/Marszall pisze:Mozę bedzie dobrze, a jeśli nie to i tak zawitam tyle że audicą
lipass pisze:co dolegało?
nie zdawałem sobie sprawy, ze można na dwa sposoby zamontować taki "wybierak" w aparacie zapłonowym... i kiedy wymieniałem uszczelkę i Hall, to tak właśnie zrobiłem... czego efektem było przestawienie zapłonu o 180 stopni : )
Dlatego nie palił i strzelał w dolot i wydech.
Teraz jest juz ok
No zajebiście ważne, najlepiej jak w wydech piardnie to może tłumiki porozrywać.
Kiedy wkońcu auto bedzie w pełni śmigające?
Moj już w pełni sił. A też przeżyłswapa z 1.6 PN
Kiedy wkońcu auto bedzie w pełni śmigające?
Moj już w pełni sił. A też przeżyłswapa z 1.6 PN