[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tauka, jak zawsze na straży każdej nie poprawnej wypowiedzi
andrew-ziom, czyść, pucuj co sie da, bo warto. Otworzysz maske a tam syf w wyremontowanym aucie, ja osobiście sie wstydziłem komory silnika po malowaniu auta, ale nie było ani na to czasu ani kasy by ogarnąć razem wszystko, jak robisz to rób porządnie.
EDIT
Kolejny dzień w garażu.
andrew-ziom, czyść, pucuj co sie da, bo warto. Otworzysz maske a tam syf w wyremontowanym aucie, ja osobiście sie wstydziłem komory silnika po malowaniu auta, ale nie było ani na to czasu ani kasy by ogarnąć razem wszystko, jak robisz to rób porządnie.
EDIT
Kolejny dzień w garażu.
Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2010 18:59 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.
a kabelkomania kiedy bedzie rozgryzana ;>
do zimy odpalisz ;> ?? jest jakis termin ostateczny na odpalanie ;> :green_fuck: :green_fuck:
do zimy odpalisz ;> ?? jest jakis termin ostateczny na odpalanie ;> :green_fuck: :green_fuck:
- GTI EDITION -
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie wiem, bez ciśnień narazie ciesze morde tym że sobie stoi w garażu a silnik dynda na łapach Na początek go umyje z syfu od czyszczenia rezania szlifowania komory. No i na kołki z nim w tym tygodniu trzeba zwrotnice wyjąć dać do piaskowania i proszkowego, razem ze stabem i hebelkami które czekają od dawna.CIENKII pisze:jest jakis termin ostateczny na odpalanie ;>
VW CADDY 16v by GrizLLy
a mi sie juz nie podoba co robisz . . wlot na masce ktory zrobiles ;/ lotka z tyłu na dachu jak decha do prasowania ;/
a tak na powaznie to zacznij ukladac kable w tym pomaranczowym bolidzie . . bo ukladasz ukladasz a efektów nie widze . . tylko w polo grzebiesz
a tak na powaznie to zacznij ukladac kable w tym pomaranczowym bolidzie . . bo ukladasz ukladasz a efektów nie widze . . tylko w polo grzebiesz
- GTI EDITION -
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
VW CADDY 16v by GrizLLy
Polo jak polo, wszystko jest na dobrej drodze, tylko najpierw nowy garażyk musze świniowozowi wyremontować zanim zaczne go grzebać, kable przed zimą musze położyć bo zesztywnieją znowu od mrozu
Wloty siatexy muszą być jeszcze niebieskie neony pod pake
Wloty siatexy muszą być jeszcze niebieskie neony pod pake
VW CADDY 16v by GrizLLy
Panie . . nie *#cenzura#* tylko składaj !! bo mowisz ze juz masz checi a jakos nie widze ;/ jak stalo caddy pod folia tak stoi . .
- GTI EDITION -
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
VW CADDY 16v by GrizLLy
pajęczyną temat zarósł
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
VW CADDY 16v by GrizLLy
POOREK,
trzeba jakos zmotywowac tego Niedzwiadka bo narazie do Polo chce NZ-ta wlozyc !!!! ROB CADDY GNOJU WSADZAJ KABLE OSPRZET I HEJA NA KRESKE !!!!pajęczyną temat zarósł
- GTI EDITION -
VW CADDY 16v by GrizLLy
Z cierpliwością czekam na ten moment
____ cAddY _______ mK II gti _____
S t a r t
____ cAddY _______ mK II gti _____
S t a r t
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
VW CADDY 16v by GrizLLy
Spokój mi tu lubuscy spamerzy Caddy na kresce stawać nie będzie Silnik zagada w tym roku.. mam nadzieje