[MK4] .:R line
Moderator: G0 Karcio
MK4 R-Line Diagi (fotostory już jest)
Diagi fajnie ,że uporządkowałeś swój temat, pamiętam jak było zrobione tylko na before + after, już wtedy zrobił na mnie ogromne wrażenie ale jakoś wtedy nie komentowałem, po ogarnięciu tematu przez Ciebie aż się prosi o komentarz Mnóstwo pracy i $$$ włożyłeś w tego Golfa gratuluje pomysłów i wytrwałości w ich dążeniu, jak dla mnie Twoje autko bomba, niesamowite wnętrze połączone z bardzo efektownym wyglądem zewnętrznym Nic tylko pozazdrościć tak pięknego Golfa
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Mój 1.4l Red MK4 << click HERE >>
RECARO SEATS, 18 ALLOYS, LOWERING SPRINGS AND MORE
RECARO SEATS, 18 ALLOYS, LOWERING SPRINGS AND MORE
Dzięki za oceny i sugestie
Nie wspomnę o każdych BBSach bezrantowych
czajaa22, kocham te felgi tak samo jak Ty ale w tym przypadku koniecznie bezrantowe bo inne nie wejdą przez hamulec (strasznie wystają) i tu jest największy problem.nie koniecznie bezrantowych rant jest kozak taki np jak RS lub LM 1 19 cali marzenie...
Nie wspomnę o każdych BBSach bezrantowych, bo one są moim marzeniem.
Jak już mówiłem, chyba bardziej żeby mnie zagotować...Przywiozę czarną taką na przymiarke na Brembo
- ThoMass
- Mały gagatek
- Auto: VW GOLF VI VARIANT 1.6
- Silnik: CAYC
- Kontakt:
Kolego masa roboty włożonej w auto. gratuluje wytrwałości i dążenia do celu. Z deko podwyższyłeś standard golfizny.
Just like that... :okej:
bożee ta kierownicaa a golf na początku bieda taka a teraz no niuuuuunia !! jesteś moim idolem ;p hehe
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
Super autko! bardzo mi się podoba Ze zwykłego golfa zrobić takie cudo, naprawdę gratuluję i podziwiam
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
[MK4] R-Line Diagi (fotostory już jest)
Diagi,
No ba ale powiem ci ze tomasony tez są spoko ładnie wyglądają no i solidna marka sadze nie bez powodu również wybrałem te kolka, co do hebli widziałem już kilka mk4 z brembo i z kolkami na rancie kwestia ET i dystansów Pozostaje tylko cena BBS kosmoskocham te felgi tak samo jak Ty
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
do projektów go
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
Auto malina...Widać miłość
Pytanie tylko czy nie taniej wyszłoby kupić Rkę?:)
A teraz tak żeby nie sączyć zazdrosnego jadu, to myślę, że każdy chciałby taką 'ubogą wersję Basis'
Pozdro
Pytanie tylko czy nie taniej wyszłoby kupić Rkę?:)
A teraz tak żeby nie sączyć zazdrosnego jadu, to myślę, że każdy chciałby taką 'ubogą wersję Basis'
Pozdro
- ...Mati...
- Ma gadane
po obejrzeniu fotek przed i po oraz po przeczytaniu opisu nie potrafie dac innego komentarza jak ten - piekne auto
" DRIVE SLOW BUT LOW "
moja gOlFiNa :
viewtopic.php?f=89&t=346670" onclick="window.open(this.href);return false;
moja gOlFiNa :
viewtopic.php?f=89&t=346670" onclick="window.open(this.href);return false;
auto zalicza sie do projektow !! ale fajnie ogladac narodziny "erki" z fotorelacji naprawde dooobrze wyszlo gratuluje stary, ja zmienilbym przedni grill na ori ale to kwestia twojego gustu . W koncu po co ma byc zupelnie normalny co nie
gratulacje, a co do kosztow tego wszystkiego to erka na bank by tam stala no a tak masz erke w dieslu
pozdroo
gratulacje, a co do kosztow tego wszystkiego to erka na bank by tam stala no a tak masz erke w dieslu
pozdroo
- ozyrysh
- kieroVWca boroVWca
- Kontakt:
autko piknie wyziera miło byłoby polookać w realu na taki projekt bo jest naprawde godne uwagi.... jak dla mnie rzuca się w brak panelu climatronic
o matko.
zjeżdżając coraz to niżej, paszcza otwierała mi się automatycznie szerzej.
wszystko pięknie, teraz moc i coś co to wyhamuje.
zjeżdżając coraz to niżej, paszcza otwierała mi się automatycznie szerzej.
wszystko pięknie, teraz moc i coś co to wyhamuje.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
zimówka min 17 ??Diagi pisze:Tak. 4 tłoczkowe Brembo 323mm z Leona Cupry R. Swap wraz ze zwrotnicami (np. od 130 najłatwiej) ponieważ w oryginale były zespolone jarzma przy 280mm.
przeglądnąłem pierwszą stronę i jestem pod wrażeniem, brakuje w środku chyba tylko climatronica....
mody pod maską ?? coś będziesz działał czy zostaje sam program ??