Volkswagen Golf MK2 Match - taka śnieżynka;)
Moderator: G0 Karcio
Niestety samochód zimuje z powodu zakupu country pod kołderką. Na wiosnę dopiero wystartuję najwcześniej.tirsone pisze:Update?
W Gdańsku mam tylko jedno miejsce na takie grzebanie.
Po regeneracji jedynym problemem był zaworek pływaka, który jakoś słabo się blokował.
Musiałem wymienić na oryginalny. Ale poza tym problemów nie było.
Musiałem wymienić na oryginalny. Ale poza tym problemów nie było.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
A ile taki zestaw do regeneracji gaxnika kosztuje?
Bo u mnie pojawia sie problem falowania obrotów na światłach jak go przegonię tak w ok 100km/h
Bo u mnie pojawia sie problem falowania obrotów na światłach jak go przegonię tak w ok 100km/h
Po długim oczekiwaniu taka sytuacja sie wydarzyła:
Tej jesieni pójdzie w lakier - już jest ugadany oraz zweryfikuje się silnik - czy remont czy zmiana. A moze swap?
Tej jesieni pójdzie w lakier - już jest ugadany oraz zweryfikuje się silnik - czy remont czy zmiana. A moze swap?
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Jesteś archeologiem? Jak Ty odnalazłeś ten temat w czeluściach tego działu?
Cała buda,czy tylko komora?jhosef pisze:Tej jesieni pójdzie w lakier
Lepiej swap. Co Ci z tego 1,6? Toż to bida taka,że aż piszczyjhosef pisze:remont czy zmiana. A moze swap?
Bolid sam walczy o pamięć o nim. Jest dzielny.Michał_1977 pisze:Jesteś archeologiem? Jak Ty odnalazłeś ten temat w czeluściach tego działu?
Wsio idzie w lakier. Prawdopodobnie na początku listopada. Już jestem ugadany tylko muszę jeszcze do niego podjechać. Koleś był i oceniał stan auta.
Z silnikiem to nie wiem. Chciałem jak to zwykle w mojej chorobie psychicznej w oryginał, łącznie z automatem ale jeszcze nie jestem przekonany.
Ten silnik ma jeszcze płytkową regulację zaworów więc klasyka
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Łooo...jhosef pisze:Ten silnik ma jeszcze płytkową regulację zaworów więc klasyka
To pewnie jeszcze żagle w drzwiach itd. Rok pewnie 86 lub wcześniej (nie chce mi się do 1 strony latać)
84, a produkcja zdaje się 83 ale już pewny nie jestem. W VIN jest modelowy 84.
- kret077744
- Forum Master
Widze że faltdach bedzie nawet...
Białe mk2 zawsze w modzie
tylko ten grill bedzie sie zlewać...
Robisz na klasyka czy ładne daily ?
Białe mk2 zawsze w modzie
tylko ten grill bedzie sie zlewać...
Robisz na klasyka czy ładne daily ?
Golf Country 4x4 1.9 TD AAZ
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=591164" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=591164" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak ogólnie to do końca nie wiem po co go robię Kiedyś zdecydowałem, że będzie miał dożywocie i na razie się tego trzymam.
Raczej dostanie żółte blachy. Nad grillem się zastanawiałem. I zdecydowałem dać do lakiernika bo najwyżej nie założę albo później zmienię na czarny. To nic mnie kosztować nie będzie. Natomiast przelakierowanie grilla poza głównym zleceniem już by kosztowało.
Faldach ma dostać nowe poszycie. Jest w trakcie prac.
Raczej dostanie żółte blachy. Nad grillem się zastanawiałem. I zdecydowałem dać do lakiernika bo najwyżej nie założę albo później zmienię na czarny. To nic mnie kosztować nie będzie. Natomiast przelakierowanie grilla poza głównym zleceniem już by kosztowało.
Faldach ma dostać nowe poszycie. Jest w trakcie prac.