Golf mk2 wg. Michała - ARL 315KM/615Nm + CLIMATRONIC i inne wodotryski.
Moderator: G0 Karcio
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
arwam, zrozum,że ta zawiecha leży na szrocie...mam tam jechać ze ściągaczami do springów?
MAPET odpisał...gwintu nie będzie ...ale może to i dobrze...taki z regulacją twardości,na którym można jeździć z rodzinką,to koszt ponad 3 klocków ...
Będzie gleba - 40/-40
Dzisiaj od pawelsliwka, przytachałem to cuś...
...czyli potencjalny materiał na mody
MAPET odpisał...gwintu nie będzie ...ale może to i dobrze...taki z regulacją twardości,na którym można jeździć z rodzinką,to koszt ponad 3 klocków ...
Będzie gleba - 40/-40
Dzisiaj od pawelsliwka, przytachałem to cuś...
...czyli potencjalny materiał na mody
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
arwam, miałem mk3 GT i tam były tarcze na tyle i ręczny na zaciskach... jak się ręcznego używa co dziennie to będzie chodził, ale jak ludzie go od święta zaciągają to później się dziwią, że... że nie puszcza. Najlepsze jest to tłumaczenie, żeby ręcznego nie zaciągać bo nie puści... Miałem wiele aut, w każdym zaciągałem zawsze ręczny i w żadnym nie miałem problemu z jego blokowaniem na stałe . Dodam, że moje mk3 tak jak przyjechało z DE tak jeździło przez 2 lata w Polsce i problemu z ręcznym nie miało .
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
abrams, czytałem o tym rozwiązaniu i też mam to na uwadze . W każdym razie jak się ręczny używa ciągle to się nie zatrze i tyle w tym temacie . Michaś_1977, ta beleczka jest nawet w ładnym stanie... środkowa część prawie nic nie pordzewiała . Ciekawe czy odczujesz różnicę po jej zamontowaniu jeśli chodzi o prowadzenie auta .
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
...chłopacy...spodobała się beleczka ?
No wiesz abrams...myślę zapobiegawczo...żeby sie w przyszłości nie nudzić ...abrams pisze:eee yyy.... no tak... cały Michaś ... nie usiedzi na 4 literach znowu szuka sobie roboty
Mam...leży kompletna,sprawna na szrocie...ale żyd woła za nią...jedyne 400zetamarcinas1983 pisze:masz może możliwość załatwienia jeszcze jednej takiej beleczki??
arwam pisze:ciekawe czy będzie Ci tak wesoło z ręcznym
...więcej chyba nie muszę komentować ...marcinas1983 pisze:jak się ręcznego używa co dziennie to będzie chodził, ale jak ludzie go od święta zaciągają to później się dziwią, że... że nie puszcza.
Pomyślę nad tym,bo te są w niezbyt ciekawym stanieabrams pisze:eee tam zaciski od MK4 wkładać panowie i tyle
Nie mylą Cię ślipia ...ma drążek i tak sobie pomyślałem,że do przodu też by się przydałarwam pisze:jeśli mnie oczy nie mylą to jest stabilizator.