20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Moderator: G0 Karcio
20 Jahre 2.0 ABF By Baran. polerka kolektora str5
Aeternus Pasta była już i filcem tarłem ale ręcznie i jeszcze raz to poprawie bo mi się rysy porobiły jak pastę nakładałem nie wiem czemu bop szmatka nówka byla, co do lamp tez jestem tego zdania ze nowe to nowe, a i one w sobotę wylądują i zrobię tez zdjęcia.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
no to się sprężaj bo u mnie już sezon pełna gębą a rysy zostały CI po grubym papierze za mało tarłeś drobnymi żeby zatrzeć je w 100% kolektor luknę przy okazji
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
Eee lipa przepustnicy nie wypolerowałeś.No i rysy takie ze na zdjęciach widać. Ale ja Cię tu przypilnuje będziesz w sobotę poprawiał.
kolektor trochę musisz poprawić ale nie będzie to dużo roboty zejdź kilka gradacji niżej papierkiem i nie śpiesz się projektory TYC lepsze są od zwykłych ale osobiście wolałem szukać pół roku ori Hella bo ja zauważam delikatna różnicę ale to moje zboczenie
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
POOREK Daje rade i ja, ale powoli... , a papierami długo tarłem papierami, rysy powstały, gdy filcem z pasta tarłem.
bula222 Dzięki na pewno będę działał i poprawiał wszystko żeby można było wykluczyć i przejść do następnych modów.
jbs-78 Jesteśmy umówieni na jutro.
U mnie dzieje się cały czas, zacznijmy od wczorajszego dnia doszły lifty maski i zostały od razu założone.
Dziś za to zrobiłem male zakupy by lepiej polerować nie tylko aluminium, ale i lakier...
Zdjęte zostały zimówki i umyte by spokojnie przeleżały sezon.
A tu zapowiedz najważniejszego, mniej/więcej będzie tak wyglądał w tym sezonie.
Więcej zdjęć będzie jutro, ponieważ będzie montowany gwint i pójdzie w dol, lampy tylne się pokażą, jak będzie czas zrobię zdjęcia i je tu wstawię.
bula222 Dzięki na pewno będę działał i poprawiał wszystko żeby można było wykluczyć i przejść do następnych modów.
jbs-78 Jesteśmy umówieni na jutro.
U mnie dzieje się cały czas, zacznijmy od wczorajszego dnia doszły lifty maski i zostały od razu założone.
Dziś za to zrobiłem male zakupy by lepiej polerować nie tylko aluminium, ale i lakier...
Zdjęte zostały zimówki i umyte by spokojnie przeleżały sezon.
A tu zapowiedz najważniejszego, mniej/więcej będzie tak wyglądał w tym sezonie.
Więcej zdjęć będzie jutro, ponieważ będzie montowany gwint i pójdzie w dol, lampy tylne się pokażą, jak będzie czas zrobię zdjęcia i je tu wstawię.
chwała Najwyższemu że robisz takie mody bo poprzedni właściciel jak powrócił zupełnie do ori to jakoś tak dziwnie wyglądał...gleba musi być ja bym proponował zrobić znaczek VW w grilu na czarny mat co do zakupów polerka z pewnością Ci się przyda i zwróci Ci się z nawiązką
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Ostro ciągniesz z tematem, dawaj dziada na glebe i będzie miód
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
dodam fotki, bo później zapomnę a właściciel niech tłumaczy się z dzisiejszych robót niektóre mogą być mało ostre bo ciemnawo się robiło
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Grube tróje nie ma bata, na zlotach będą kosiły niemiłosiernie, aż miło patrzeć
Lipton, a był taki ładny seryjny.........................
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
- Damiano01459
- ...
- Kontakt:
Ale kosy , jednym słowem można podsumować furki: piękne .
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=386223
http://olx.pl/oferta/borbet-15-4x100-CID5-ID7Fgqf.html
http://olx.pl/oferta/borbet-15-4x100-CID5-ID7Fgqf.html
becior co Ty gadasz...golf zrobiony ze smakiem można powiedzieć standard: gleba,projektory i bbs w jednej z "wariacji" na ich temat mi się podoba jak najbardziej. poprzedni właściciel wracał do ori tylko szkoda że czarne wnętrze zostawił...to jakoś jednak nie wrócał czarny znaczek VW pasuje do projektorów jeszcze na klapie zrób w czerń i będzie ekstra
PS. pozostałe golfy z sesji też są super
PS. pozostałe golfy z sesji też są super
POOREK Dzięki za foty, bo ja w ogolę teraz nie mam na nic czasu.
Już się tłumacze wczoraj na aucie wylądował gwint został chyba dosyć dobrze skręcony bo hokej jest 7cm od ziemi, Dzięki koledze Sergiuszowi pomalowałem znaczek na czarno, który mi dal. teraz jak znajde to i czarny pomaluje .
bula222 wiec znaczki bede wszystkie w czarny mat, ale jak znajde nastepny w planach to bylo do zrobienia, a o wygladzie to chyba nie bede nic pisal bo kazdy ma swoj gust, ty opisales dobrze wyglad i Bardzo ciesze sie ze sa tacy co im sie to podoba, za to Dziekuje
Dziś pojechaliśmy do Bałtowa na rozpoczęcie sezonu świętokrzyskiego, na razie mam tylko takie 2 foto, a niedługo wkleję więcej jak dostane je.
Już się tłumacze wczoraj na aucie wylądował gwint został chyba dosyć dobrze skręcony bo hokej jest 7cm od ziemi, Dzięki koledze Sergiuszowi pomalowałem znaczek na czarno, który mi dal. teraz jak znajde to i czarny pomaluje .
bula222 wiec znaczki bede wszystkie w czarny mat, ale jak znajde nastepny w planach to bylo do zrobienia, a o wygladzie to chyba nie bede nic pisal bo kazdy ma swoj gust, ty opisales dobrze wyglad i Bardzo ciesze sie ze sa tacy co im sie to podoba, za to Dziekuje
Dziś pojechaliśmy do Bałtowa na rozpoczęcie sezonu świętokrzyskiego, na razie mam tylko takie 2 foto, a niedługo wkleję więcej jak dostane je.
Ale lecisz z furą ;P oby tak dalej ;]
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
Golf 3 Red Devil By Me ;D