[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
kacpersky, gratulacje!
Ostatnio zmieniony śr cze 16, 2010 09:29 przez brz, łącznie zmieniany 1 raz.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
no kacpersky, ode mnie też wielkie gratki Bolfik wyrąbany w kosmos. Już się nie mogę doczekać białego dachu, z felgami będzie się wspaniale prezentował.
PS a może jeszcze grill na biało
PS a może jeszcze grill na biało
Ostatnio zmieniony śr cze 16, 2010 16:24 przez synec, łącznie zmieniany 2 razy.
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
A nie myślałeś nad Hella Black Magic? Całkiem sympatycznie wyglądają te lampki.kacpersky pisze:A w planach na lipiec jeszcze jest kupienie tylnich lampek z bialym kierunkiem.
1. Skoda Superb AWX
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
synec, dzieki
nie, wydaje mi sie ze to juz by przesada bylasynec pisze:a może jeszcze grill na biało
no to by bylo calkiem fajne, tylko kto mi da znowu pare tysiakow na autorondell pisze:Białe wnętrze
dziekiemilson pisze:piekny lakier widac dopieszczony tak jak lubie pozdro gratki za awans
no mialo tak byc ale wyszlo ostatecznie inaczej i juz tak zostanie ( przynajmniej w tym roku )emilson pisze:kolo bym spolerowal
myslalem myslalem, ale jednak wole bez lotki a zderzak to fajna sprawa i z checia bym taki przyjal jak by ktos chcial mi go dacdibon pisze:a nie myślales nd tylnia lotka z 25j i zdesiem US.
juz kiedys je mialem, ale teraz nie pasowaly by do auta, zbyt czarne. Dlatego szukam po dobrej cenie ori z bialym kierunkiem.rondell pisze:A nie myślałeś nad Hella Black Magic? Całkiem sympatycznie wyglądają te lampki.