[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
w środę jadę odebrać deskę i zawoże do House of Tuning inne elementy do flockowania na czarno.fuldi pisze:Fox_00, a jak daleko sa z tym obszywaniem ? masz juz te probki materiału ?
A gdzieś za tydzień może dwa odbieram fotele i kanape oraz boczki
[ Dodano: Pon Kwi 16, 2007 15:11 ]
a próbki skóry miałem, ale musiałem jeszcze zawieźć do gościa co mi deske obszywa żeby idealnie taki sam odcień skóry dobrałfuldi pisze:masz juz te probki materiału ?
między innymi zakupiłem coś takiego:grzaneczka997 pisze:a co kupujesz na tym allegro? :>
[ Dodano: Wto Kwi 17, 2007 13:03 ]
jutro deske odbieram od obszycia >:)
i teraz się wacham jak reszte elementów zrobić których nie dalo się obszyć, typu ramki od nawiewów, popielniczka, ramka od zegarów...
najpierw miałem pomysł zeby to zrobić czarnym flockiem...
ale teraz wpadłem na pomysł żeby je polakierować na czarno ...
i wciąż się wacham nad tym ...
wiesz, Ci powiem że myślałem nad elektryką... nad elektrycznymi szybami, lusterkami...grzaneczka997 pisze:Fox_00, to nie lepiej elektryke zalozyc??
no ale wtedy po otworzeniu drzwi wystawałaby rurka z kablami, a to by nieestetycznie wyglądało i trochę gorzej się prezentowało więc będą ładne chromowane korbki ba skórce
powiem tak.Wooqasheck pisze:Hmm, a chcesz żeby się błyszczało czy było matowe??
wg mnie do takiej gładkiej skóry nie pasuje coś takiego troszkę włochowatego jak flock, a więc najpierw spróbuje to ładniutko wylakierować a jak się nie uda i będzie brzydko to wtedy daje do flockowania :]
a oto dzisiejsze małe prace nad lakierowaniem (troszkę czasu znalazłem)
kilka plastików w podkładzie:
jutro będę próbował to lakierować
Fox_00 jak kobieta, robi zakupy na poprawę humoru.Fox_00 pisze:powoli kompletuje i dokupuje kolejne ciekawostki do wnętrza
dzisiaj też sobie coś kupię zaraz
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
można tak powiedziećm3tal pisze:Fox_00 jak kobieta, robi zakupy na poprawę humoru.
wczoraj kładłem podkład a dzisiaj wziąłem się za pierwsze lakierowanie
niestety fotki robione telefonem więc nie widać wogóle efektu :/
[ Dodano: Sro Kwi 18, 2007 18:33 ]
no i dzisiaj kolejny zakup
kto zgadnie co to będzie ?
tzn mi napis coś tutaj nie wyszedł ale coś podobnego będzie