[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Hmm nie pomyślałem jak ja miałem wszystko zdjęte ech dobry patent inne elementy tez wygłuszałeś albo będziesz wygłuszał?
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a no troszkę ważą, wygłuszają wygłuszająlolo_golf pisze:Ciężkie sa te maty Fajna sprawa jezeli faktycznie wycisza
dziekiszczep pisze:kacpersky, dobrze leży nawet na zimówkach
warto sprobowacszczep pisze:patent z matami chyba też wykorzystam
no no cos w tym jestrondell pisze:Ja tam bym inny tytuł tematu widział
Das Auto mit der gleben und 18" audi felgen und bora fronten machen by Kacpersky
Język inspirowany kultowymi bajeczkami 'Generał Italia'
patent bardzo dobry, tym bardziej robiony przy okazji. a czy coś wygłuszałem jeszcze ? tak przednie drzwi, tylne drzwi i klapę. bas zaczął lepiej brzmieć w połączeniu z DLS R6A i w samochodzie zrobiło się ciszej. waga wzrosła auta ale ono służy do wożenia pupy a nie do ściganiaczajaa22 pisze:Hmm nie pomyślałem jak ja miałem wszystko zdjęte ech dobry patent inne elementy tez wygłuszałeś albo będziesz wygłuszał?
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
kacpersky, ciszej jest co... a jak audio ładnie gra....
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ciszej ciszej podziękowałsebastian213 pisze: kacpersky, ciszej jest co... a jak audio ładnie gra....
w zeszły czwartek spotkała mnie taka niespodzianka:
dzisiaj auto poszło do lakiernik a jutro je odbieram. Jeszcze dzisiaj byłem w ASO odebrać lewe ramie wycieraczki bo te co miałem okazało sie być uszkodzone i pióro nie dociskało do szyby tak jak trzeba. zdjęcie ramienia wrzucę później gdyż teraz jestem w pracy i nie mam aparatu ze sobą
ładny golfik kolego, mi się bardzo podoba. Zmiany od początku do końca na +
Tylko ta bra jasna tak mi się średnio podobała. A pomysł z białym dachem jak najbardziej na + tylko myślę żeby pomalować i koniec klapy odrazu żeby czarny koniec nie zostało.
Powodzenia w kolejnych modach i bezawaryjności
Tylko ta bra jasna tak mi się średnio podobała. A pomysł z białym dachem jak najbardziej na + tylko myślę żeby pomalować i koniec klapy odrazu żeby czarny koniec nie zostało.
Powodzenia w kolejnych modach i bezawaryjności
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dziekimarco_pl pisze:ładny golfik kolego, mi się bardzo podoba. Zmiany od początku do końca na +
jak ona byla na aucie to bry byly dosc modnemarco_pl pisze:Tylko ta bra jasna tak mi się średnio podobała.
no inaczej bym dachu nie malowal bez pomalowania gory klapy. mogloby to dziwacznie wygladacmarco_pl pisze:A pomysł z białym dachem jak najbardziej na + tylko myślę żeby pomalować i koniec klapy odrazu żeby czarny koniec nie zostało.
dzieki tylko ze juz duzo ich raczej nie przeprowadze bo najpewniej w wakacje lub zaraz po auto bedzie szlo na sprzedazmarco_pl pisze:Powodzenia w kolejnych modach
no przyda siemarco_pl pisze: i bezawaryjności
a i jeszcze jedna wiadomosc, reklamacja na tarcze ate zostala uznana wiec dostane zwrot kosztow za nie a kasa napewno pojdzie w auto dalej
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
Bardzo ładne autko widać ogrom pracy jaki w nie włożyłeś Bardzo podobają mi się poprzednie fele które miałeś, tzn te wyglądające jak MAM7 Black Nuvo Planuje do swojego takie założyć w przyszłości Powodzenia w dalszych planach
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dzieki, mile slowo motywuje do dalszych wydatkowChlopak1988 pisze:Bardzo ładne autko widać ogrom pracy jaki w nie włożyłeś Bardzo podobają mi się poprzednie fele które miałeś, tzn te wyglądające jak MAM7 Black Nuvo Planuje do swojego takie założyć w przyszłości Powodzenia w dalszych planach
a tu zalegle zdjecie ostatniego zakupu:
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem że wymieniasz felgi, bo może byśmy się dogadali i nie tylko z nimi, ale np. z tylnymi lampami diodowymi Fajny zakup, zdecydowanie poprawi wygląd wizualny
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie musisz kupować Dynamata bo to najdroższa.lolo_golf pisze:Ciężkie sa te maty Fajna sprawa jezeli faktycznie wycisza
Kup STP bedzie efekt porównywalny a dużo tańsza.
Jest Cięta. Rozmiar chyba 90x60 kiedys robiłem nimi auto
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no to sie spozniles o jakis rok zarowno z felgami jak i lampamiChlopak1988 pisze:Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem że wymieniasz felgi, bo może byśmy się dogadali i nie tylko z nimi, ale np. z tylnymi lampami diodowymi Fajny zakup, zdecydowanie poprawi wygląd wizualny
ja tam sie na matach nie znam, kupilem dynamat bo mialy dobre recenzje.kris-krzysztof pisze: lolo_golf napisał(a):Ciężkie sa te maty Fajna sprawa jezeli faktycznie wycisza
Nie musisz kupować Dynamata bo to najdroższa.
Kup STP bedzie efekt porównywalny a dużo tańsza.
Jest Cięta. Rozmiar chyba 90x60 kiedys robiłem nimi auto
Auto odebrane juz od lakiernika. Teraz czeka mnie wymiana rozrzadu i oleju.
Jak sie z tym uporam ( nazbieram i wydam kase ) to kolej przyjdzie na podsufitke i slupki. Krate ciezko dostac wiec pewnie bedzie ona ciemna.
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gle
Przyszly kochane mrozy i silowniki w klapie powiedzialy papa :/ Dzisiaj sie zdecydowalem pojechac do ASO po nowe, troche cena wysoka ale co ori to ori. Mam nadzieje, ze troche wytrzymaja. A i do tego sa teraz koloru srebrnego a nie czarne:
ja miałem srebrne i wymieniłem się na czarne, a teraz koncepcja bandyty padła i siłowniki już nie pasują
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
hehe, a ja bym swoich nie ruszal ale sila wyzsza wymogla na mnie takie dzialania a innych w ASO akurat nie mielitruckman pisze:ja miałem srebrne i wymieniłem się na czarne, a teraz koncepcja bandyty padła i siłowniki już nie pasują