Samochód Najpierw potworek musi znaleźć nowego Panakorzen88 pisze:No to teraz należy zapytać: co dalej Panie?
[Mk5 .:R32 Turbo] 7xxKM/8xxNm - złosiowy potwoRek
Moderator: G0 Karcio
[Mk5 .:R32 Turbo] 608KM/690Nm - złosiowy potwoRek
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Złoś pokaż przynajmniej jak wygląda R na nowych felgach...
Kiedy znajdziemy się na ''zakręcie'',
Redukcja, but i odcięcie!
Redukcja, but i odcięcie!
- DeicidE
- Serpent In The Engine
- Kontakt:
No jak to, po takich modach auto na sprzedaż?
Aż grzech oddawać "TO" w niepowołane ręce...
Aż grzech oddawać "TO" w niepowołane ręce...
Wszystko kwestią ceny która na ten moment chyba nikomu nie jest znana.
Na 95% sprzedam w Niemczech, szkoda tutaj tłuc tematu ceny. Cena będzie taka, że obie strony będą nieszczęśliwe
p.s. Nikt nie pytał ile kosztują modyfikacje. Dziwi troszkę, że pojawia się pytanie o cenę
p.s. Nikt nie pytał ile kosztują modyfikacje. Dziwi troszkę, że pojawia się pytanie o cenę
Jako "z deka" wtajemniczony mogę powiedzieć,że modyfikacje plus gadżety (z najwyższej pułki) zamontowane w tym aucie,dawno temu już przekroczyły wartość nowej erki...Także cena i tak będzie śmiesznie niska,biorąc jeszcze pod uwagę stan auta (mega zadbany,bezwypadkowy,rocznik i mały przebieg).Gdybym nie miał na chwilę obecną innych priorytetów w życiu to ta erka już stała by u mnie w garażu i tematu by nie było.Szkoda żeby wyjechała poza granice PL,bo taka druga (doinwestowana)zapewne się nie trafi...Ale dołożę starań,aby pozostała w rodzinie i cieszyła okozlos pisze:p.s. Nikt nie pytał ile kosztują modyfikacje.
Re: [Mk5 .:R32 Turbo] 608KM/690Nm - złosiowy potwoRek
W takim razie złoś jesteś trochę nie poważny i traktujesz nas przysłowiowy plebs olewająco. Albo chcesz sprzedać i znasz cenę którą jakby nie było wypadało by podać albo bez sensu jest pisanie że sprzedam. I wiedz że każdy kto czyta ten wątek wie że auto jest mocno doinwestowane więc raczej nie oczekuje kupić twojej erki za 50tyś zł wiadomo też że w naszym kraju ciężko jest sprzedać mocno doinwestowane auto.zlos pisze:Na 95% sprzedam w Niemczech, szkoda tutaj tłuc tematu ceny. Cena będzie taka, że obie strony będą nieszczęśliwe
Miej jaja i napisz ile będziesz chciał...... raczej nikt tu nie będzie pisał że za drogo ani wyśmiewał.Przynajmniej paru napalonych będzie wiedziało ile musi dozbierać na twoje auto.
Nie rozumiem - napisałem, że taka korespondencja na PW - jeśli wiesz, ile możesz zaoferować, napisz PW.fredric pisze:Miej jaja i napisz ile będziesz chciał...... raczej nikt tu nie będzie pisał że za drogo ani wyśmiewał.Przynajmniej paru napalonych będzie wiedziało ile musi dozbierać na twoje auto.
p.s. Ciągle nie mam felg z Forge'a Sprawa ma się rozegrać do piątku, zobaczymy CZY dojdą.
Re: [Mk5 .:R32 Turbo] 608KM/690Nm - złosiowy potwoRek
Poszukaj w PW bo już parę dni temu zapytałem ile będziesz cenił. Przynajmniej powinieneś podać orientacyjny pułap za ile chcesz sprzedać swoje cudo. No chyba że chcesz abym wysyłał co drugi dzień pw 50 60 70 itd... aby uzyskać odpowiedź. Może z innej strony ile by cię zadowoliło? Jak jest to taką wielką tajemnicą to wal na pw z ceną.zlos pisze:Nie rozumiem - napisałem, że taka korespondencja na PW - jeśli wiesz, ile możesz zaoferować, napisz PW.fredric pisze:Miej jaja i napisz ile będziesz chciał...... raczej nikt tu nie będzie pisał że za drogo ani wyśmiewał.Przynajmniej paru napalonych będzie wiedziało ile musi dozbierać na twoje auto.
Dostałem od Ciebie PW z pytaniem "z czystej ciekawości". Wybacz, ale trudno uznać takie PW za gotowość do negocjacji.fredric pisze: Poszukaj w PW bo już parę dni temu zapytałem ile będziesz cenił. Przynajmniej powinieneś podać orientacyjny pułap za ile chcesz sprzedać swoje cudo. No chyba że chcesz abym wysyłał co drugi dzień pw 50 60 70 itd... aby uzyskać odpowiedź. Może z innej strony ile by cię zadowoliło? Jak jest to taką wielką tajemnicą to wal na pw z ceną.
Miłego wieczoru.
Powiem Ci że z takim podejściem......... Pozdrawiam.
Uparliście się. Ja tam rozumiem zlos, co nie znaczy, że popieram.
Auto specyficzne, doinwestowane. To nie mk5 tdi za 30 koła, że jest w zasięgu ręki Kowalskiego. Auto dla specyficznego kupca z kasą. I też rozumiem, że sprzedaż raczej za granicę bo tutaj większość źle sortuje oferty na otomoto - "ten najtańszy pewnie równie dobry jak drogi".
Jak ktoś jest poważnie zainteresowany i go stać to może pytanie na PW zadać.
Auto specyficzne, doinwestowane. To nie mk5 tdi za 30 koła, że jest w zasięgu ręki Kowalskiego. Auto dla specyficznego kupca z kasą. I też rozumiem, że sprzedaż raczej za granicę bo tutaj większość źle sortuje oferty na otomoto - "ten najtańszy pewnie równie dobry jak drogi".
Jak ktoś jest poważnie zainteresowany i go stać to może pytanie na PW zadać.