[ Golf MK2 Syncro 1,8T ] Krzys 16V CUKIERECZEK
Moderator: G0 Karcio
NEMESIS, pwiedz tylko co cie iteresuje to ci powiem
[ Dodano: Sro Sty 18, 2006 11:35 pm ]
Panowie potrzeba mi fotek jak lezy instalacja elektr bez kokpitu by go 2 razy nie sciagac no i mozze dobrej porady jak zmodyfikowac instalacje elektr. swiatel by jej nie bylo widac ?? chyba trzeba bedzie ja od nowa zrobic niedlugo nowe foto a prace ruszyl do przodu
[ Dodano: Sro Sty 18, 2006 11:35 pm ]
Panowie potrzeba mi fotek jak lezy instalacja elektr bez kokpitu by go 2 razy nie sciagac no i mozze dobrej porady jak zmodyfikowac instalacje elektr. swiatel by jej nie bylo widac ?? chyba trzeba bedzie ja od nowa zrobic niedlugo nowe foto a prace ruszyl do przodu
no mozna tak powiedziec temat spadl nikt nie pisze jak i u mnie jak i u ciebie .... ale zawsze bedziemy szokowac :D:D:D instalka powoli lezy w aucie nie w katronie polosie wszystkie na aucie jak widac silnik tez biegalka szybki, lustra, podsufitka szyber in progres ELEKTRYCZNY :D:D:D:D.... reszta in progres ale urlop sie szykuje po 10 wiec postep bedzie KAKRETNY
Wlasnietaz pisze:Raczej się nie zdaje. Krzyś robił foty w garażu, a Arek na dworze. Porównaj sobie oba odcienie, nawet jeżeli się różnią to nieznacznie.
Ten kolor to całkiem inaczej wygląda w zależności od tego jak pada światło na niego albo słońce, przybiera różne odcienie.
Golf Mk2 TDI 110KM Max Voll :)
a to pech zobacz tak daleko mieszkamy a kolorki takie same powiedz mi jak go zrobiles/wybrales powqiedz bo mi w sloncu wpada w jasny fiolet roz a w cieniu atrament....... mam nadzieje ze nie sa takie same bo to byl by CUD bo lakier nie jest standardowym z palety :]
[ Dodano: Czw Sty 26, 2006 11:33 am ]
strasznie mnie korci przymiezyc allu
Moj lakier wybrany jest z konkretnego auta i to z rodizny VWKrzyś 16v pisze:a to pech zobacz tak daleko mieszkamy a kolorki takie same powiedz mi jak go zrobiles/wybrales powqiedz bo mi w sloncu wpada w jasny fiolet roz a w cieniu atrament....... mam nadzieje ze nie sa takie same bo to byl by CUD bo lakier nie jest standardowym z palety :]
Golf Mk2 TDI 110KM Max Voll :)