YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
MK4 Airride, ZIELONE CANDY na kołach str. 68
uu...........
poprawisz poler przy śrubkach i będzie bardzo, bardzo!
poprawisz poler przy śrubkach i będzie bardzo, bardzo!
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
No jeśli już są rozkręcone to głupio by było nie poprawić polerki
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
- darrrrekdaro
- edismd.
poleruję od wczoraj. zostaly mi 2 ranty na dzisiaj
papier 1500
papier 2000
papier 2500
to co na fotkach to efekt jechania papierami po dwa razy każdym papierem ale jeszcze dokupie 2500 i zjade trzeci raz tą gradacją kazdy rant.
do tego od momentu kupna felg zesrałem sobie 2 ranty nie wiedząc, ze w garazu mojej mamy leży stalówka bez opony ale nie ma tego złego coo by na dobre nie wyszło.
papier 1500
papier 2000
papier 2500
to co na fotkach to efekt jechania papierami po dwa razy każdym papierem ale jeszcze dokupie 2500 i zjade trzeci raz tą gradacją kazdy rant.
do tego od momentu kupna felg zesrałem sobie 2 ranty nie wiedząc, ze w garazu mojej mamy leży stalówka bez opony ale nie ma tego złego coo by na dobre nie wyszło.
Mój Golf tutaj
- darrrrekdaro
- edismd.
jeżeli na myśli masz moją babcie to .. nie, nie gania tylko hejtuje na co po co i bez sensu głupota. nie mieszkam ze swoją dziewczyną. akurat w domu mam dość miejsca na fele chociazby w pokoju w ktorym nikt nie przebywa. moja Ania to by mi chetnie pomagała jeszcez przy nich . foto z tamtego roku jak jeszcze rondle srebrne byly
Mój Golf tutaj
Choinka doooyebana.
Wiem po sobie, ze fajną sprawą jest miec kobitke, która nie ciśnie Cie za Twoje hobby, nie neguje tylko jeszcze pomagieruje - chyba mamy jedne z nie wielu takich Skarbów.
Wiem po sobie, ze fajną sprawą jest miec kobitke, która nie ciśnie Cie za Twoje hobby, nie neguje tylko jeszcze pomagieruje - chyba mamy jedne z nie wielu takich Skarbów.
miskieusz to dostaje opierdziel, że najpierw kuchnia a potem samochód.
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
No pozazdrościćKoJ@K pisze:Wiem po sobie, ze fajną sprawą jest miec kobitke, która nie ciśnie Cie za Twoje hobby, nie neguje tylko jeszcze pomagieruje - chyba mamy jedne z nie wielu takich Skarbów.
Heh, a u mnie już brak miejsca tyle gratów A gdzie jeszcze fele i gumydarrrrekdaro pisze:akurat w domu mam dość miejsca na fele chociazby w pokoju w ktorym nikt nie przebywa.
A Żona się pewnie nie ma w czym przeglądać i "kuwra misiek gdzie jest moje prawe duże lusterko z łazienki"
hayperekpo, gumy się zakłada na felunek i już się robi więcej miejsca.
hayperekpo, gumy się zakłada na felunek i już się robi więcej miejsca.
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
KoJ@K, tylko jak znam życie, to najpierw będą felgi leżeć kilka dni zanim dotrą opony... a potem znów parę dni aż urwę się z pracy i zawiozę do szpecjalistów Czyli jakiś tydzień slalomów
- darrrrekdaro
- edismd.
Re: MK4 Airride, ZIELONE CANDY na kołach str. 68
peppa_814 pisze:miskieusz to dostaje opierdziel, że najpierw kuchnia a potem samochód.
hahahhaahah
Mój Golf tutaj
hayperekpo, to zostawisz "w garażu" - gril tyle czasu stoi, laptoki leżały to i felunek tam przetrwa.