[MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
Moderator: G0 Karcio
Vw Golf MkIV by mlodyBZG ASZ+ "Black TDI++"
Gumiś 89, wlasnie sprawa wyglada tak ze merce dzisiaj oddaje
- Peres
- Grupa opolska
- Kontakt:
Niezły detektyw ze mniemlodyBZG pisze:tak dokladnie, bedzie to Audi A8 Winter
A co do koloru, to rzeczywiście masz duże pole do popisu - w końcu czarna buda sprzyja takim zabawom
184KM/416Nm powered by G-lab ;)
a więc dopiero co wróciłem ale felgi już są u mnie. Zakręcona akcja ale powróciły do mnie Audi A8 Winter, wiele osób może sobie przypomnieć jak prezentowały się na moim poprzednim aucie
MkIV by mlodyBZG "Black TDI++" 18" Audi A8 Winter
JA czekam na wiadomosc jak bedziesz robil przymiarke
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 15&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Progresywny
- Lubie to!
Auto należało do JVC, teraz już nie. Chyba gdzieś zaatakuje tylną szybę z żyletką i to usunę
Cieszę się, że realizujesz to co zacząłem, nawet setup który chciałem wprowadzić Ty stwierdziłeś, że wprowadzisz. Cieszę się, że zdjęcia z autem czystym, nie w soli, olej po wymianie, dbasz o auto, tak trzymać!
Cieszę się, że realizujesz to co zacząłem, nawet setup który chciałem wprowadzić Ty stwierdziłeś, że wprowadzisz. Cieszę się, że zdjęcia z autem czystym, nie w soli, olej po wymianie, dbasz o auto, tak trzymać!
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
No i tak ma być
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
pelton, wedle życzenia jutro wleba JVC zniknie z tylnej szyby , a co do setupu to realizuje plan który sobie narzuciłem, był problem z kołem ale udało sie odzyskać Audi i idziemy dalej do przodu.
Dzisiaj przymierzyłem jedną felgę na tył w celu zweryfikowania jaki dystans jest mi potrzebny, i moje obawy były słuszne okazało się że Variant jest weższy od Hatchback-a , w kombi mialem dystans na tyle 25mm a w czarnym okazał się za mały więc wygrzebałem stare dystanse 30mm na tył i nawet w miare to się zgrało.
mlodyBZG, powiem Ci że w tym kolorze pasują mi bardziej niż do Varianta na drugim zdjęciu gleba home made