MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Nic na PW do mnie nie doszloidgray pisze:no konkretnie to wygląda jednym słowem środeczek jest teraz na bogato
a jak dojdą boczki to będzie rewelacja , zostanie tylko deska i konsola środkowaja bym dał odwrotniekkkubek pisze:beda cale czarne i srodek tam gdzie jest ten material bedzie szary
odpisz mi na moje pytanie z PW
Wszystkim wielkie dzieki za komentarze na temat tapicerki,tak jak pisalem ciezko zrobic dobra fote telefonem jak leje deszcz i nie jest slonecznie Ale tylko bedzie lepsza pogoda to od razu cykne,jak jest slonecznie to wtedy widac ze to sa calkiem inne kolory a nie jak tu kolor bialy z jakims szarym dziwnym srodkiem Teraz mysle jeszcze czy te boczki robic Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony czw lip 05, 2007 19:17 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Skora pikowana to taka w dziurki z tego co pamietam:)Ale moge sie mylic Jak bede robil to wlasnie chyba w ten sposob jak bylo w vr6covacsxxx pisze:bardzo fajnie wyszlo ta tapicerka...ktos podsunal fajny pomysl ..zebys zrobil boczki jak ma vr..to sie chyba nazywa skora pikowana...ale nie dam reki uciac
Ostatnio zmieniony czw lip 05, 2007 22:34 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
w dziurki to skóra perforowana... pikowana to taka, na której w regularnych odstępach znajdują się takie "guziki" i są w tych miejscach wgłębienia, tak jakby nacisnąć mocno palcem na tapicerkę... no to po prostu wygląda jak obicie na wiktoriańskiej sofie ale ten efekt jest trudny do osiągnięcia na boczkach drzwi, musi być do tego pod skórą spora ilość jakiejś gąbki, czy waty...kkkubek pisze:covacsxxx napisał/a:
bardzo fajnie wyszlo ta tapicerka...ktos podsunal fajny pomysl ..zebys zrobil boczki jak ma vr..to sie chyba nazywa skora pikowana...ale nie dam reki uciac
Skora pikowana to taka w dziurki z tego co pamietam:)Ale moge sie mylic Jak bede robil to wlasnie chyba w ten sposob jak bylo w vr6
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
furka powala na kolana
wszystko spasowane idealnie tylne lampy jak dla mnie strzał w dychę super pasują do koloru i stylu auta
fotele elegancko obszyte no i wygodnie się w nich siedzi
zresztą cały środeczek jest niczego sobie
gratuluje tak kompleksowo przebudowanego auta ze smakiem i w naprawdę niezłym stylu
wszystko spasowane idealnie tylne lampy jak dla mnie strzał w dychę super pasują do koloru i stylu auta
fotele elegancko obszyte no i wygodnie się w nich siedzi
zresztą cały środeczek jest niczego sobie
gratuluje tak kompleksowo przebudowanego auta ze smakiem i w naprawdę niezłym stylu