jakby nie patrzec to (poza misa i pompa) sa sprawy majace wplyw na bezpieczenstwo... Jak sie na takich rzeczach ma oszczedzac to lepiej na autobus sie przesiaschx_malbork pisze:Poliuretan, misa, pompa, opony, drazki, stabilizator... haha
[Corrado] Tdi 1.9 ARL by Fido_dido
Moderator: G0 Karcio
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
nom Fidek tutaj tak znienacka te zdjęcia na warsztacie zrobiłeś :P chciaz by sie posprzątało :P Radka by się do miotły zagoniło ;];] hmm... Vr-ek jutro wyjedzie jak żadnych komplikacji nie będzie;] pompa ze smokiem przyszła ;];] miskę Fidek jutro dajesz i robimy ;] Potem będzie trzeba się zabrać za nasz nowy nabytek Audi 100 C4 2.5 TDI :P
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ale zescie sobie landare kupili
Eugen nie bede ci pokazywał gdzie przywaliłem bo bys sie zdziwił tam dziury studzienki nic nie ma
prostu troche przegiołem z ogniem
a cały dzien i cała trase sie wsciekałem i akurat pod domem ogniem corado szlo a golf został
jutro mysle zawita osłona pod silnik
Eugen nie bede ci pokazywał gdzie przywaliłem bo bys sie zdziwił tam dziury studzienki nic nie ma
prostu troche przegiołem z ogniem
a cały dzien i cała trase sie wsciekałem i akurat pod domem ogniem corado szlo a golf został
jutro mysle zawita osłona pod silnik
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]
HA :D:D Ja i tak wole corrado :P to tak przejściowo Bedzie chciał ktoś kupić ?? ;];] hehehe;] Nom zastanawiam się jaka nam ta osłonkę przywieziesz ;] nom i właśnie jak mówiłeś osłonę do skrzyni biegów ma ktoś do Vra ?? moze chyba ze jescze wujek zobaczy czy nie maja:P bo sprzęgło i zamach na wierzchu
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
nawiążując do;
taki mały pewnie nieopłacalny ze względu na ogrom prac pomysł
p.s. fajny ten korek
Ja bym tu widział małą zamianę silniczków pomiędzy autkami , oszczędny dupowoz golf tdi i weekendowy korek 2,9 najlepiej z uturbionyGRZANA pisze:Typowe dla Fida.... dupowoz 2,9 w benzynie, a na weekendy oszczedny diesel
taki mały pewnie nieopłacalny ze względu na ogrom prac pomysł
p.s. fajny ten korek
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
wogóle to ja bym tu widział 2 szybkie diesele, jako "fan dieseli" nie mam nic przeciwko klekoczącemu korkowi, a nawet jestem zaGobo90 pisze: bluźnisz synu bluźnisz corrado ma zapierd...lać a golf to dupowóz takie 2,9 jak znalazl do jazdy do sklepu po bułeczki :green_fuck:
tylko jak fido będzie jezdził fałką po bułki, to 5 bułek go wyniesie tyle co 10
Ostatnio zmieniony czw sty 22, 2009 17:15 przez mariachi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fido_dido
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Vr tylko i wyłącznie będzie puki nie skończę corrado
Tdi power
auto dzis dostało kompletny zestaw naprawczy wybiera zmiany biegów
nowy olej do skrzyni biegów
oraz okazało się ze ktoś kiedyś rozbierał ten motuur i źle założył panewki wzdłużne które również będą wymienione
miska dzis została naprawiona dzieki pomocy mojego kolegi jutro zrobie jej fotki
pacjent będzie żyć
kupiłem tez nowe zimówki toyo snowpro 215 na 40 na r16 maja być jutro w domu
Tdi power
auto dzis dostało kompletny zestaw naprawczy wybiera zmiany biegów
nowy olej do skrzyni biegów
oraz okazało się ze ktoś kiedyś rozbierał ten motuur i źle założył panewki wzdłużne które również będą wymienione
miska dzis została naprawiona dzieki pomocy mojego kolegi jutro zrobie jej fotki
pacjent będzie żyć
kupiłem tez nowe zimówki toyo snowpro 215 na 40 na r16 maja być jutro w domu
Bling Bling........ rrados TDI Gangster's :D!! Siee Wiee !! Sieeeeeemanko team :D VR6 ynynynyn;]