jeszcze ta rura jego jak strasz nawet nie chce jej wypolerowac :green_fuck:mcsym pisze:Się tam podniecacie byle CL-ką
VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pn kwie 13, 2009 12:18 przez Hidden_Lucas, łącznie zmieniany 1 raz.
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
o fuck nie wiem jak to sie stalo co to szantaż pamiętam o nich pamiętammcsym pisze:Jak zwykle ta padlina ma więcej fotek nie zapominaj, że na mojej karcie są filmiki
no czarny taki kulturalny nie taki wulgarnyGrubo Hidden, zdjęcia wyszły bardzo przyjemnie a ten czarny golf to czyj, bo taki zadbany wygląda?
przedsmak widzialeś w tym tygodniu zloze to do kupy wiec za tydzien powinienem już to pokazać zobaczymy co to wyjdziejedrekk pisze:ogolnie szału nie ma a ja juz nie mogę się doczekac pozostałych gratow na aucie
becior, dzięki
dzięki nie ma czego zazdrościcdan_25 pisze:Golfik na stali wygląda kozacko pozostaje tylko pozazdrościć furki
dzięki wlasnie jadac od razu zauwazyłem czarne 20 jahre ktore z daleka wyglądalo znakomicie i obok stojące mk4 czerwone 25jahre oile sie nie myle zrobilo na mnie wrażenie zajechalem do Lukasa i mi powiedział ze to wasze a ja moglem zawrocić albo wrócić się i zobaczyc z bliska jeszcze bedzie okazja dziękiwidziałem na żywo jak jechał u nas w świętokrzyskim i bardzo ładnie się prezentował
ile razy mam powtarzać GL oczerniasz mi auto byle GL-ką :green_fuck:mcsym pisze:Się tam podniecacie byle CL-ką :green_fuck:
w tym tygodniu wytne to dziadostwo :green_fuck: a za miesiąc sie zmieni moze byc dzięki jeszcze razHidden_Lucas pisze:jeszcze ta rura jego jak strasz nawet nie chce jej wypolerowac :green_fuck:
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt:
siVWy, tak, jedziemy do Rothenburga
Ostatnio zmieniony pn kwie 13, 2009 23:16 przez mcsym, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt:
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mcsym, dzięki za foty
Scotto, dzięki
roguR-ce, z tymi sesjami to juz problem i tak bo cięzko nam miejsce znalesc a fotograf juz grymasi jak miejsca nie ma
Scotto, dzięki
tak jak napisał ..:VoyteQ:.., wszystkie ladne a ta jedna szpeci :green_fuck: poza tym ten cien ni w żab mnie nie przypomina ale polecam sie na przyszloscmcsym pisze:To vwosiu pewnie spieprzył, a takie ładne ujęcie
roguR-ce, z tymi sesjami to juz problem i tak bo cięzko nam miejsce znalesc a fotograf juz grymasi jak miejsca nie ma
a ty zawsze swoje czekaj czekaj jeszcze cie zaskoczymy jakimś miejscemHidden_Lucas pisze:mcsym napisał/a:
To vwosiu pewnie spieprzył, a takie ładne ujęcie
jak zawsze haha nawet miejscowki nie moze znalezc
dzięki siVWy, jak wyżej moi adwokaci napisali będziemy czyli co widzimy sie 18nastegosiVWy pisze:vwosiu, dobra sesja do Rothenburg'a sie wybieracie na cultstyle?
..:VoyteQ:.., zdjęcie nie moglo byc ladne mcsym je robił :green_fuck: o ładne zadbał hidden co do bautzen jeszcze nic na ten temat nie myślałem kto wie bliżej terminu sie zobaczy tak blisko jak wszędzieoj. vwosiu vwosiu... takie ładne zdjęcie mogło być
a na bautzen Pan się wybierasz?? niedaleko masz