[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- kamil mk3 cl
- Nowicjusz
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No to dzisiaj w końcu się zabrałem do bagażnika
pierwsza fotka "przed"
później odtłuszczony bagażnik
oblepione lewe i prawe nadkole
klapa wewnątrz (zrobiona jest też klapa na zewnątrz (za ramką na rejestrację), nawet tablicy się oberwało )
no i całość bagażnika
trochę pracy a efekt
na zewnątrz cisza, nie słychać subwoofera, nawet jak bardzo głośno gra i już woofer słychać to nie skacze rejestracja , w środku za to gra jeszcze lepiej
no i drugi bardzo ważny efekt dla mnie - wydech w środku auta jest mniej słyszalny
hehe no i taki szczegół - grill leży u lakiernika, lakier dorobiony
narazie mam kilka wydatków z autem - nowe tarcze, nowe klocki, do tyłu nowe zaciski, (trochę na to kasy poleci bo nie chce kupować byle czego do hamowania - na bezpieczeństwie się nie oszczędza), do tego fotel kierowcy oddaję do tapicera, wygłuszam bagażnik, rozglądam się za kompletem klimy...
chcę założyć gwint, ale do majóvwki raczej nie założę (kasa :/ ), może po
Narazie zobaczę jak się jeździ na 17 na mega glebie (w pewnym znanym Ci aucie się koła na duuuużo lepsze zmieniają )
Merffik,
aaa... no i wreszcie daję ten grill do malowania
pierwsza fotka "przed"
później odtłuszczony bagażnik
oblepione lewe i prawe nadkole
klapa wewnątrz (zrobiona jest też klapa na zewnątrz (za ramką na rejestrację), nawet tablicy się oberwało )
no i całość bagażnika
trochę pracy a efekt
na zewnątrz cisza, nie słychać subwoofera, nawet jak bardzo głośno gra i już woofer słychać to nie skacze rejestracja , w środku za to gra jeszcze lepiej
no i drugi bardzo ważny efekt dla mnie - wydech w środku auta jest mniej słyszalny
hehe no i taki szczegół - grill leży u lakiernika, lakier dorobiony
narazie mam kilka wydatków z autem - nowe tarcze, nowe klocki, do tyłu nowe zaciski, (trochę na to kasy poleci bo nie chce kupować byle czego do hamowania - na bezpieczeństwie się nie oszczędza), do tego fotel kierowcy oddaję do tapicera, wygłuszam bagażnik, rozglądam się za kompletem klimy...
chcę założyć gwint, ale do majóvwki raczej nie założę (kasa :/ ), może po
Narazie zobaczę jak się jeździ na 17 na mega glebie (w pewnym znanym Ci aucie się koła na duuuużo lepsze zmieniają )
Merffik,
aaa... no i wreszcie daję ten grill do malowania