[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
myślę że auto zrobi wrażenie na planowanym w niedługim czasie wyjeździe
a ogólnie: szacun Konrad
a ogólnie: szacun Konrad
Ostatnio zmieniony śr sty 06, 2010 20:11 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
o to dajcie znać może i ja się wybiorę pooglądać - może jakiś grill w lutym lub marcuKonradzikIV pisze:panie gdzie do Austrii, na pewno wcześniej jak nie w KrK to w EBE
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
- Marcin_ko7
- Użytkownik
Autko powala bardzo ładna czwóreczka Dach na czarno maluj jak najszybciej zapraszam do siebie (mam czarny dach )
Ciekawe jakby wygladał z bora frontem
Ciekawe jakby wygladał z bora frontem
Ostatnio zmieniony pt sty 08, 2010 11:19 przez Marcin_ko7, łącznie zmieniany 1 raz.
witam dawno nie odzywał się w temacie, ale to nie znaczy że nie obserwuje
wszystkie zmiany na duży + bardzo podaba mi się środek
jakie plany na przyszłość
jaki jest zakres wysokości twojego zawieszenia??
ps: nie mogę doczekać się jak będzie wyglądać na czarnych felgach
pozdrawiam i powodzenia
wszystkie zmiany na duży + bardzo podaba mi się środek
jakie plany na przyszłość
jaki jest zakres wysokości twojego zawieszenia??
ps: nie mogę doczekać się jak będzie wyglądać na czarnych felgach
pozdrawiam i powodzenia
SPRZEDAM BBS RC330 8J18 et32 5X100 - 25 JAHRE http://allegro.pl/show_item.php?item=2759538556
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
jest to gdzieś tam w moich planachMarcin_ko7 pisze:Dach na czarno maluj jak najszybciej
wstyd się przyznać ale nie wiem, szukaj na stronie mapeta ile ten MTS jest w stanie obniżyć auto.jaki jest zakres wysokości twojego zawieszenia??
w 2010 już będzie inny... dzięki za fotki !Frykas pisze:mody modami a trzeba powspominac vwmania
oj tam oj tam, kiełbaski i boczki się smażyły na grillu, nie było czasu na bzdurytylko ten Projektant nawet komarow na vwmanie nie odkleil z przodu i anteny mu sie sciagnac nie chcialo leń
Dzięki wszystkim za pozytywne opinie :]
w piątek nowy pasek rozrządu doszedł + roleczki + pompa wody
Ostatnio zmieniony pn sty 11, 2010 12:36 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.