[GOLF MK2] GreenRallye by barteKKK03 & jarecki
Moderator: G0 Karcio
- pawelmarian
- Ma gadane
- Kontakt:
Ej no ku...a nie przesadzajcie! Chromowane żarówki to szajs masakryczny! Jak miałem z tyłu całe chromowane żarówki to w dzień prawie nie było widać, że coś miga i już nie raz by mi w pupę wjechali, no chyba, że Wam nie zależy na Waszej pracy włożonej w samochód.vwosiu pisze:po czym należy zastosować żarówki chromowane by pozostał taki efekt
Polecam żarówki 1/3 chrom, albo całe pomarańczowe, a całych chromowanie NIE! Powinni dawać mandaty za całe chromowane żarówki!
A tutaj one są: http://allegro.pl/item856176759_japonsk ... ml#gallery
- Mac_Abra
- Użytkownik
- Kontakt:
Zgadza się, sam kiedyś przy okazji kupiłem sobie jedną taką specjalnie na próbę i jak to podłączyłem w domu to nie wiedziałem czy śmiać się, czy płakać. Nie tyle nawet, że zarówka nie świeciła na pomarańczowo, ona w ogóle ledwie świeciła! Dlatego noł-nejmy za kilka złotych stanowczo odradzam, szkoda auta i własnego zdrowia , natomiast podejrzewam, że np dużo droższe chromowane żarówki Philips'a mogą zdać egzamin, bo tej firmy nie podejrzewłbym o wypuszczanie żarówek nie spełniających norm bezpieczeństwa.Xabingo pisze:Chromowane żarówki to szajs masakryczny! Jak miałem z tyłu całe chromowane żarówki to w dzień prawie nie było widać, że coś miga i już nie raz by mi w pupę wjechali, no chyba, że Wam nie zależy na Waszej pracy włożonej w samochód.
Ja też bym już chyba wolał kupić pomarańczową z pochromowanym "czubkiem" : >
Operejszyn Golf II 1.3 NZ -> 3F "GT" in progresss
- barteKKK03
- V.I.P.
Wreszcie dotarła paczka z Niemcowni
A znalazłem w niej komplet zupełnie nowy komplet uchylnych szyb Happich'a... dodatkowo oryginalnie zielonych... do tej pory wiem tylko o jednym takim komplecie w Polsce, ale pewnie jeszcze ktoś chowa takie w garażu, heh
Swoje kosztowały, ale jak idziemy bez półśrodków to już do samego końca.
A znalazłem w niej komplet zupełnie nowy komplet uchylnych szyb Happich'a... dodatkowo oryginalnie zielonych... do tej pory wiem tylko o jednym takim komplecie w Polsce, ale pewnie jeszcze ktoś chowa takie w garażu, heh
Swoje kosztowały, ale jak idziemy bez półśrodków to już do samego końca.
- barteKKK03
- V.I.P.
A czytałeś cały temat?marianmk2 pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=883269579
A to co??Ledwo kupił już na sprzedaż??:D
- barteKKK03
- V.I.P.
Jeszcze trochę mam takich diwajsów, ale raczej już niczego co by mogło wylądować w Rallye.marianmk2 pisze:Co tam jeszcze ciekawego z diwajsów masz??
Brakuje mi jeszcze kilku elementów jak choćby boczków pod elektrykę... to chyba będzie najciężej znaleźć, a z drobnostek to jeszcze muszę kupić silniczek i przełącznik do el. szyberdachu i parę innych... ostatnio kupiłem jeszcze jednego diwajsa, ale nie jest z "epoki" więc zobaczymy czy będzie zamontowany.
- m1chal
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf 1 Cabrio
jakis rok temu moze, czy tam mniej wiecej w tym okresie, byly wystawione także zielone nawet tutaj na forum. sprzedawał je fuks z GdynibarteKKK03 pisze:do tej pory wiem tylko o jednym takim komplecie w Polsce
Ostatnio zmieniony wt sty 12, 2010 19:35 przez m1chal, łącznie zmieniany 1 raz.
Mk2 1V by m1chal - sprzedany
viewtopic.php?f=87&t=59790&start=0
viewtopic.php?f=87&t=59790&start=0
- barteKKK03
- V.I.P.
Które potem trafiły do woj. kujawsko-pomorskiego... tak mi się przynajmniej wydaje że to są te, ale mogę się mylić.m1chal pisze:jakis rok temu moze, czy tam mniej wiecej w tym okresie, byly wystawione także zielone nawet tutaj na forum. sprzedawał je fuks z GdynibarteKKK03 pisze:do tej pory wiem tylko o jednym takim komplecie w Polsce
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
jeździ u Emili w TczewiebarteKKK03 pisze:Które potem trafiły do woj. kujawsko-pomorskiego... tak mi się przynajmniej wydaje że to są te, ale mogę się mylić.
Ostatnio zmieniony wt sty 12, 2010 20:53 przez noname_conek, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.