[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
no jedno auto to napewno jest mocne...
gruba sesja...fotka Metana dla mnie miazga...smoła od biedy może być
gruba sesja...fotka Metana dla mnie miazga...smoła od biedy może być
Ostatnio zmieniony pn lip 26, 2010 20:44 przez KrzychuGT, łącznie zmieniany 1 raz.
ty tylko sie nie zalej za mocno zebym cie znalazl obok auta a nie pod mniej wieceej o ktorej bedziecie?pelton pisze:jeszcze 3 dni, nie mogę się doczekać
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
jeśli woźnica pelton dobrze pogoni te konie w czarnym dyliżansie to coś koło 19fasd pisze:mniej wieceej o ktorej bedziecie?
ja tam po Nysie mam dobre wspomnienia z bagażnikiempelton pisze: Krzysiu, właśnie Ci pościeliłem miejscówkę na wyjazd w bagażniku
Ostatnio zmieniony pn lip 26, 2010 22:02 przez KrzychuGT, łącznie zmieniany 2 razy.
s-p-o-k-j-n-i-e jestem rozważnym, młodym człowiekiemfasd pisze:ty tylko sie nie zalej za mocno zebym cie znalazl obok auta a nie pod nim
fasd pisze:mniej wieceej o ktorej bedziecie?
rozumiem, że słabsze jednostki ( między innymi SDI Jelona które z nami jedzie ) będą jechały tak jak my podobnym tempem i nie wyplują czegoś po drodze.... a tak poważnie wariant optymalny to okolice 19 - 20 tak aby jeszcze za dnia się rozłożyć z manelami, jak będę w Pruszczu dam Ci znać, jeszcze chcemy zajechać na myjkę gdzieśKrzychuGT pisze:jeśli woźnica pelton dobrze pogoni te konie w czarnym dyliżansie to coś koło 19
ja też, łapki i teleskop i DAJ MU tym razem takich wycieczek już nie planujęKrzychuGT pisze:ja tam po Nysie mam dobre wspomnienia z bagażnikiem
Ostatnio zmieniony pn lip 26, 2010 22:33 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiesz co mówisz, nikt u nas tempa nie spowalnia, a tym bardziej powiem, że Jelon nadaje tempopelton pisze:( między innymi SDI Jelona które z nami jedzie )
zazwyczaj ja mule a SDi to wariat
MURZYN_GT : viewtopic.php?t=193334
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV
bardziej DIZEL PAŁER !pelton pisze:pezet666 napisał/a:
a SDi to wariat
bardzo dobrze, powyjaśnia Nas wszystkich
... re=related
Do piąteczku mbaj
MURZYN_GT : viewtopic.php?t=193334
pelton pisze:i, jak będę w Pruszczu dam Ci znać, jeszcze chcemy zajechać na myjkę gdzieś
myjka jest praktycznie pod samą bramą wjazdowa ;P
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????