[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
[mk IV] SMOŁA by PELE *aktual 06.01.2010*
pelton, cieszę się że jesteś zadowolony Cena była dobra więc wolałem komuś na forum to wystawić niż na allegro, pomimo że tam mogłem na tym zarobić to cieszę się że Czarnuch jest czarny
- bartez
- JVC KLIKA
- Kontakt:
Siema
Jaram się całym tematem. Ogólnie wszystko tak jak powinno być i na sezon na bank będzie miazga jak się ustawimy np. na evencie tak samo jak u Wydry na chacie.
Pozdro od ziomka z AJM'a
Jaram się całym tematem. Ogólnie wszystko tak jak powinno być i na sezon na bank będzie miazga jak się ustawimy np. na evencie tak samo jak u Wydry na chacie.
Pozdro od ziomka z AJM'a
patolstwo po maxie jak z DEJWIDEM to mogę się wszędzie ustawiaćbartez pisze:stawimy np. na evencie tak samo jak u Wydry na chacie.
no właśnie, Bartku aka Mały, gdzie Twój temat ?bartez pisze:całym tematem
- bartez
- JVC KLIKA
- Kontakt:
jest gdzies zakurzony jak znajde to podrzuce Ci na PW, może już z tym Dejwidem odpuśćmy, bo się w końcu na nas Metan obrazi
jak zgoli pejsbartez pisze:może już z tym Dejwidem odpuśćmy, bo się w końcu na nas Metan obrazi
czekambartez pisze:jest gdzies zakurzony jak znajde to podrzuce Ci na PW
Do odbioru, ale przed kliknięciem odbiór, proszę o kontakt
MURZYN_GT : viewtopic.php?t=193334
SPRZEDAM TROCHĘ MANELI DO MK3 + PRIV
nie wytrzymałem, miałem nie pokazywać ale nie mogę się oprzeć pokusiepezet pisze:Do odbioru, ale przed kliknięciem odbiór, proszę o kontakt
jeśli będziecie pytać o dekle to będą pryśnięte LC9Z
Teraz tylko do wiosny ogarnąć lakiernika, zawias, skórę doprowadzić do trochę lepszej kondycji, usunąć folię z szyb i mogę hasać, stickers bomb i to co jeszcze wpadnie do głowy w ostatnim momencie
- Wydra_MK_IV
- Nowicjusz
[mk IV] SMOŁA by PELE *WHEELS 14.01.2010*
Sa mega na zywca sam jako jeden z 1 je widzialem i bdzie liga tylko na gleba Golfa i bedzie Liga pozdro PElton
jak to powiedział wczoraj lekko załamany Wydra..
Myślę, że przy Twojej oponie jaka na to wejdzie, będzie kosa...Ku**a kolejne grube koła w ekipie a ja mam kołpaksy
pezet, dziękuję za pomoc, przeprawa była spora ale daliśmy radę, jeszcze raz dzięki i sorewicz za wszystko efekt końcowy mnie zabił
Wydra_MK_IV, ogarnij się chłopaku czas zrobić zakup bo kwiecień nadchodzi wielkimi krokami, zresztą już zaczynam Cię ryć ofertami z allegro
Wydra_MK_IV, ogarnij się chłopaku czas zrobić zakup bo kwiecień nadchodzi wielkimi krokami, zresztą już zaczynam Cię ryć ofertami z allegro
no z tym to nie będzie problemupelton pisze:Wydra_MK_IV, ogarnij się chłopaku czas zrobić zakup bo kwiecień nadchodzi wielkimi krokami, zresztą już zaczynam Cię ryć ofertami z allegro
ja już wiem trochę więcej że kołpaksy pójdą weg !
[mk IV] SMOŁA by PELE *WHEELS 14.01.2010 page 46*
nooo powiem Ci fajny kolorek, elegancko się prezentuje
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
[mk IV] SMOŁA by PELE *WHEELS 14.01.2010 page 46*
ciekawy jestem jak to na autku się prezentować będzie mnie też czeka założenie felgi na wiosnę