[ mk3 GTI EDITION ] by micab
Moderator: G0 Karcio
Wyrywanie z kontekstu pojedynczych wypowiedzi i ich usuwanie nie ma sensu - caly temat zabrnal za daleko, dlatego tez zostal totalnie wyrwany z korzeniami. I na tym poprzestanmy - jezeli ktos ma ochote jeszcze o tym porozmawiac to jest masa innych mozliwych sposobow - a napewno nie bedzie sluzyc do tego ten topik, ktory ma inne zadanie..Krzylu pisze:to trzeba bylo usunac posty chamskie a nie cala dyskusje
Tak wiec EOT
Już miałem nabić sobie kolejnego posta na forum, ale usuneli mi spod nosa temat. Nie dam się jednak tak łatwo i napisze, że golf fajowo się prezentuje. Fajna krzyżówka culta z elementami rat'a + trochę inwencji własnej. Jeszcze tylko klosze z tyłu i thumbs up.
[img]http://img143.imageshack.us/img143/2923/34800895gw9.jpg[/img]
klosze sa dobre.paweler pisze:Już miałem nabić sobie kolejnego posta na forum, ale usuneli mi spod nosa temat. Nie dam się jednak tak łatwo i napisze, że golf fajowo się prezentuje. Fajna krzyżówka culta z elementami rat'a + trochę inwencji własnej. Jeszcze tylko klosze z tyłu i thumbs up.
ladnie wyglada
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r
Temat czytałem dosłownie cały dzień, od 1 do 39 strony (oczywiście z przerwami ) i muszę powiedzieć, że ten samochód powinien być wzorem dla wielu posiadaczy mk3! Fele są ekstra, bra też... a co będę wymieniał wszystko mi się podoba Jest cultowy i nie ma co więcej pisać... Myślę, że każdemu coś się w nim podoba.
Denerwują mnie tylko kłótnie w tym temacie, na początku czytało mi się bardzo przyjemnie... były oceny pozytywne jak i negatywne lecz do czasu, aż ktoś zaczął podważać zdanie drugiego! Przecież każdy ma swoje i jak jednemu bag sie nie podoba to jego sprawa, a Ty ugryź się w język i napisz co Tobie się podoba, a co nie o tyle.
Pozdrawiam roki1990
Denerwują mnie tylko kłótnie w tym temacie, na początku czytało mi się bardzo przyjemnie... były oceny pozytywne jak i negatywne lecz do czasu, aż ktoś zaczął podważać zdanie drugiego! Przecież każdy ma swoje i jak jednemu bag sie nie podoba to jego sprawa, a Ty ugryź się w język i napisz co Tobie się podoba, a co nie o tyle.
Pozdrawiam roki1990
www.myphones.yoyo.pl