Golf IV OEM+ USA 25 Jahre powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
[MK4] logo1024 by USA 25th Anniversary WSZYSTKO STR 1
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Odp: [MK4] logo1024 by USA 25th Anniversary WSZYSTKO STR 1
Czym scierales z tunela srodkowego? On ma fakture skory i papier scierny odpada.
Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
Używałem szczotki z plastikowymi włosami
- kendi
- Grupa Świętokrzyska
Re: [MK4] logo1024 by USA 25th Anniversary WSZYSTKO STR 1
dużo rzeczy jeszcze nie widziałem, no ale z taką szczotą też się nie spotkałemlogo1024 pisze:Używałem szczotki z plastikowymi włosami
Jestem tu pierwszy raz.. Zaskok totalny. Dla mnie to jesteś koleś no wymiataczem. Autko super. Dużo włożone.. Na prawdę konkretnie. Podziw
Nie wiem czy coś jeszcze można tu zmienić ale życzę powodzenia w dalszym modzeniu.
Nie wiem czy coś jeszcze można tu zmienić ale życzę powodzenia w dalszym modzeniu.
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
Kurde ale wiele i ciężkiej pracy wsadzone w to eleganckie autko...bardzo ciekawe i super mody..autko bardzo eleganckie prezentuje się super...
powodzenia w dalszych modach...
powodzenia w dalszych modach...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
Słodzicie koledze tutaj Ale fakt jest jeden droga jaką obrał jest jak najbardziej odpowiednia Mi tu brakuje tylko sprysków
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
takie to auto....
metaformoze przeszedł konkretną
metaformoze przeszedł konkretną
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Będą będą zbiorniczek już w garażu leży, a sprysków nie ma kiedy poszukaćGacek904 pisze:Mi tu brakuje tylko sprysków
W przyszłym tyg wpadnie kolektor ssący + EGR z ARL co by lepie silnik oddychał, taki mały krok w stronę mocy, którą chce nieco zmienić
Ale i tak do upragnionego celu jeszcze daleka droga
Re: [MK4] logo1024 by USA 25th Anniversary WSZYSTKO STR 1
Do zdarcia gumy dobra też jest złamana płyta CD. Później tylko jakaś szczotka albo gąbka do mycia naczyń na mokro i voila.kendi pisze:dużo rzeczy jeszcze nie widziałem, no ale z taką szczotą też się nie spotkałemlogo1024 pisze:Używałem szczotki z plastikowymi włosami
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
No i teraz czekam tylko jak auto od lakiernika odbiorę, nie mogłem już patrzeć na te odpryski na masce jedyne co to szkoda było ori lakieru