[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
peppa_814, jednak musze zdementowac plotki, z bezpiecznikiem akurat nie mialem nic wspolnego poza tym, ze wjechalem na ekskluzywny zlot seryjnym Renault oj wyraz twarzy ludzi z Raceism nie do pokonania
KoJ@K, wniosek przyjety do rozwazenia
KoJ@K, wniosek przyjety do rozwazenia
KoJ@K pisze:Proponuję zmianę niku na drutman
Pokazuj ten garnek ziom
ogólnie to wiesz dlaczego?
owiewka po prostu robi
ogólnie to wiesz dlaczego?
owiewka po prostu robi
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Z najnowszych wiesci po mega udanym weekendzie i dopiero poniedzialkowym powrocie z weekendowych targów STS Tuning Show w Bydgoszczy, udalo sie wrócic z pucharkiem, ktory wpadl w kategorii OEM + (czyt. zadbana seria + wyszukane dodatki)
... aaa! I w koncu zalozylem owiewke THULE do odmiany, ale musze jeszcze pokombinowac z jej mocowaniem w inny sposob bo ten mi sie nie podoba.
... aaa! I w koncu zalozylem owiewke THULE do odmiany, ale musze jeszcze pokombinowac z jej mocowaniem w inny sposob bo ten mi sie nie podoba.
truckman, czyżby ?truckman pisze:Jest taki... Srebrny
Sagano gratki, należy się
- TerrySound
- Gadatliwa bestia
- Auto: Mk4
- Silnik: 3.2
miskieusz, wiadomo ze przy rap blue to on lache moze ciagnac no ale niech sie sagano jara
Gratulacje jeden z moich ulubionych golfów na forum, fajnie tu zajrzeć od czasu do czasu
a mam 2 pytanka, gdzie zakupiłeś ori ocieplacz na aku? (zima się zbliża , a Paweł z forum co handluje częściami jak w ASO, nie znalazł takiego w Etce), a drugie to czy obszywałeś kierę i gałkę w poznaniu? Jak tak to gdzie i za ile jeśli pamiętasz?
Pozdro
a mam 2 pytanka, gdzie zakupiłeś ori ocieplacz na aku? (zima się zbliża , a Paweł z forum co handluje częściami jak w ASO, nie znalazł takiego w Etce), a drugie to czy obszywałeś kierę i gałkę w poznaniu? Jak tak to gdzie i za ile jeśli pamiętasz?
Pozdro
AUDI ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=577948" onclick="window.open(this.href);return false;
golf w serii -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507659" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam:
-dystanse przelotowe 8mm ze śrubami- 100zł
golf w serii -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507659" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam:
-dystanse przelotowe 8mm ze śrubami- 100zł
jego auto nie jest po dzwonie wiec ma, ale to nie ocieplacz tylko zwykly futeral dla estetyki.ori ocieplacz na aku?
Sagano za 500zeta w carsdream obszywal. Moze sprzeda za 350 zl, hehe a tak na powaznie gielda w Poznaniu
to mowilem ja adwokat sagano!
wyłącz to gta i mow czy byl kurier!!!!