Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
wszystko musi być no ogólnie to po udanym sylwku trzeba co? Do garażu!
bora mega, dobry projekt a jakie oponki na nowe felgi?
a 215 na 10.5J a na 9,5J też 215 chyba ze da się 205 będziemy testować zaktualizowałem 1wszą stronę i napisałem o oponkach właśnie przed chwilą bo zarzuciłem mój temat w propozycji do projektów tak z ciekawości zobaczyć czy się dostanie i co o nim myślą.
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
GranuL, problemów nie powinno być z dostaniem się do projektów
A jaki profil opony? Czyżby 35?
A jaki profil opony? Czyżby 35?
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
GranuL, gdzie do plastikarza latasz ? Tam koło browaru czy siudziński
Kiedy zderzak odbierasz ?
Kiedy zderzak odbierasz ?
browar Siudzińskiemu daje tylko ciąć bo ma laser
odbiór myślę za miesiąc bo to nie takie proste jak się okazało
Małe a cieszy
Punto dziś miało SPA ;D
odbiór myślę za miesiąc bo to nie takie proste jak się okazało
Małe a cieszy
Punto dziś miało SPA ;D
Granul smycz zostanie skradziona
Zapraszam -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p6538438" onclick="window.open(this.href);return false;
GranuL, nie zostały Ci jakieś fanty z Bory niepotrzebne , zajmujące miejsce w garażu ?
musze wpadać tu częściej
musze wpadać tu częściej
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
Slovak, Pamiętam i dziękówka
Przemcioo, nie da się jej skraść ;D kolekcjonuje smycze
markk, mam jakieś pierdoły listwe przednią EU grill oryginalny frontowy dystanse 5mm itp..
RS6 felgi swoje kremowe z oponami
Przemcioo, nie da się jej skraść ;D kolekcjonuje smycze
markk, mam jakieś pierdoły listwe przednią EU grill oryginalny frontowy dystanse 5mm itp..
RS6 felgi swoje kremowe z oponami
GranuL, witamy w Projektach.
Czekamy na jakąś wisieneczkę na torcie
Czekamy na jakąś wisieneczkę na torcie
Dzieki za info bardzo mi miło.
Mam już zdjęciem mojego zderzaka wiśniowego hehe przerobionego z blendą s3 ale jak bym ją dodał to i tak byście się pogubili tyle tam kolorów i rzeźby więc poczekam z jej dodaniem po wizycie u lakiernika powiem tylko jest MALINA!!!!
No i Tunel środkowy tez gotowy a zderzak tylny będzie na 1wszego lutego no i będzie można się pakować do lakiernika
Nie mogę się już tego doczekać normalnie jak dziecko się jaram także za jakieś 2miesiące będzie już auto złożone całkowicie i będę mógł pchać felgi które między czasie robię a mianowicie poleruje rotory
Mam już zdjęciem mojego zderzaka wiśniowego hehe przerobionego z blendą s3 ale jak bym ją dodał to i tak byście się pogubili tyle tam kolorów i rzeźby więc poczekam z jej dodaniem po wizycie u lakiernika powiem tylko jest MALINA!!!!
No i Tunel środkowy tez gotowy a zderzak tylny będzie na 1wszego lutego no i będzie można się pakować do lakiernika
Nie mogę się już tego doczekać normalnie jak dziecko się jaram także za jakieś 2miesiące będzie już auto złożone całkowicie i będę mógł pchać felgi które między czasie robię a mianowicie poleruje rotory