Golf MK1 1.1 KOMPLEKSOWA ODBUDOWA 2-Gie Życie By Jendra's
Moderator: G0 Karcio
Golf MK1 77' 2-Gie Życie By Jendra's
Myślałem że w okolicy Ja pójdę bez trzymanki ale jednak tutaj muszę pogratulować WOW robi się troszkę patriotyczniej mój czerwony twój biały;). Dzięki że się odezwałeś bo w życiu bym Cię nie znalazł w tym gąszczu.
nie popieram malowania grila - duże szanse, że zacznie odpadać po kilku myciach auta a wtedy to już ciężko będzie to usunąć. Reszta na duży +
- mazzy137
- Gadatliwa bestia
Trzeba przyznać, że masz zapał.
Napisałeś, że robisz na ori: na ori wg. papierów 77 czy wg. nadwozia 80+?
Wrzucając miniaturki temat byłby bardziej przejrzysty.
Po co ten grill czerwony? Po co Tobie 2 różne deski pod cycki?
Dobrze, że wrzucasz zdjęcia z blacharki bo przynajmniej forumowicze widzą, że NIE da się kupić auta za 3-4 z opisem na allgro: nowy lakier..... gdzie będzie to miało sens.
Napisałeś, że robisz na ori: na ori wg. papierów 77 czy wg. nadwozia 80+?
Wrzucając miniaturki temat byłby bardziej przejrzysty.
Po co ten grill czerwony? Po co Tobie 2 różne deski pod cycki?
Dobrze, że wrzucasz zdjęcia z blacharki bo przynajmniej forumowicze widzą, że NIE da się kupić auta za 3-4 z opisem na allgro: nowy lakier..... gdzie będzie to miało sens.
Korekta liczników i pól numerowych..... ;)
Z grilla farba spadać nie będzie nke ma takich szans .
Jedna ogolnie to mam 3 deskk 2 czarne 1 brazowa w jednej polamane nawiewy a w drugiej deska jest spekana przy liczniku tak że chomikowalem trochę .
Jedna ogolnie to mam 3 deskk 2 czarne 1 brazowa w jednej polamane nawiewy a w drugiej deska jest spekana przy liczniku tak że chomikowalem trochę .
Długo Mnie Nie Było PROJEKT Nie Umarł
Lampy przód sklejone z 2-ch pomalowane tyły na czarno klosze ori hella obręcz po kadmie i działająca regulacja ;D .
Zakupione kolejne graty takie jak maska moim zdaniem najlepsza jaką widziałem tylko naloty korozji, klapa oryginalnie bez wycieraczki więc nie będzie trzeba zaspawywać , i kolejny zegar cycki ;D .
3 Sztuki teraz napewno poskładam jeden ;P
no i 3 stare deski tak że siądzie ładny komplecik :
Fotele pół kubły z mk3 z regulacją wysokości , kanapa z zagłówkami , jakoś będzie trzeba to wcisnąć w węższą budę ;]
Kolejne zdjęcia z prac blacharskich
To Na Tyle przez ostatni wolny czas .
Lampy przód sklejone z 2-ch pomalowane tyły na czarno klosze ori hella obręcz po kadmie i działająca regulacja ;D .
Zakupione kolejne graty takie jak maska moim zdaniem najlepsza jaką widziałem tylko naloty korozji, klapa oryginalnie bez wycieraczki więc nie będzie trzeba zaspawywać , i kolejny zegar cycki ;D .
3 Sztuki teraz napewno poskładam jeden ;P
no i 3 stare deski tak że siądzie ładny komplecik :
Fotele pół kubły z mk3 z regulacją wysokości , kanapa z zagłówkami , jakoś będzie trzeba to wcisnąć w węższą budę ;]
Kolejne zdjęcia z prac blacharskich
To Na Tyle przez ostatni wolny czas .
To chyba dobrze ^ ^ .
Mam nadzieję , ze auto po dobrej konserwacji nie zgnije przez kolejne 10 lat
Mam nadzieję , ze auto po dobrej konserwacji nie zgnije przez kolejne 10 lat
ładnie działasz ... masz foto jak biegną oryginalne wzmocnienia w progach ... wydaje mi się że u mnie było więcej blach sztywniących
Wzmocnienia masz pokazane na zdjeciach , nie wiem jak w 5 klap ale u mnie zaczzynaja sie na oxleglosci konca drzwi a koncza przy samym nadkolu , przypatrz się .
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
- misiek^wro
- Nowicjusz
- Kontakt:
Szacun.
Czekam na kolejne foto no i mocno Ci kibicuje abys do wrzesnia wyjechał
Czekam na kolejne foto no i mocno Ci kibicuje abys do wrzesnia wyjechał
Niestety plany mam strasznie napięte po za tym lakiernik ma też sporo prac , w sierpniu/wrzesniu dopiero wejdziemy z betonkarką do szpachlowania [ JOKE ] , duzo szpachli nie najdzie .
Plany z wyjazdem na wiosne 2016 do tego czasu na spokojnje wszystko zostanie poskladane tak jak byc powinno , nie będę skladal na lapu capu zeby pojezdzic przed zima miesiac :c.
W ptk jade dalej z buda przez weekend , więc coś dojdzie moze w niedziele coś wrzucę , Dziękuję za Kibicowanie podnosi na duchu , gdy jadę przez miasto a ludzie smigaja projektami szurajac wachaczami po ziemi a w grudniu pyknie 2 lata :c.
Plany z wyjazdem na wiosne 2016 do tego czasu na spokojnje wszystko zostanie poskladane tak jak byc powinno , nie będę skladal na lapu capu zeby pojezdzic przed zima miesiac :c.
W ptk jade dalej z buda przez weekend , więc coś dojdzie moze w niedziele coś wrzucę , Dziękuję za Kibicowanie podnosi na duchu , gdy jadę przez miasto a ludzie smigaja projektami szurajac wachaczami po ziemi a w grudniu pyknie 2 lata :c.